Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobry wzmacniacz jaki wybrać?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobry wzmacniacz jaki wybrać?

Witam. Panowie przyznam się że przed zakupem jakiegoś lepszego sprzętu audio mam inne, ważniejsze wydatki ale i tak ciągle szukam okazji...
    Chciałbym więc zapytać jaki sprzęt byście polecili powiedzmy fundusz to 500 zł. Ale nie ukrywam że nie podoba mi się jakiś osobny blok, znacznie bardziej podobają mi się wierze z minimum dwóch klocuszków, np Technics. Wójek posiada dość pokaźną wierzę tej marki, i nie dość że gra to zacnie to jeszcze wygląda super.

Oczywiście gdyby tak mieliście inne lepsze pomysły to chętnie posłucham.

Aha... powiem może co mam aktualnie. Mam sharpa dokładniej fajną końcówkę i eq do tego jako komplet. I na dobrą sprawę kurzy się bo się spalił kanał... Naprawa w serwisie pewnie mnie ze 150 będzie kosztować więc może dołożyć te pieniądze do czegoś lepszego?
    Teraz słucham muzyki z Diory WS4422 + EQ FS0422 Jeśli zaś mam ochotę na trochę hałasu to przełączam się na Końcówkę mocy WJ March dla której przedwzmacniaczem nadal jest Diora.

Oczywiście zapytacie czego oczekuję od nowego wzmacniacza... oczywiście równowagi między ceną a jakością. Ale mam nadzieję że jakośc i moc będą wystarczające. Powiedzmy że chciałbym tym napędzać STXy może kiedyś jakieś mocniejsze po 150W i więcej... Propozycje? pomysły?

Yamaha AX-700
    Sony TA-F 550 ES
    marcinsywala.pl
    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

http://allegro.pl/sony-ta-f590es-i3065179140.html

Wyglada w porzadku,ogólnie uważaj na soniaczki z serii es z allegro pełno scierwa przywoża handlaże z niemiec naprawiaja za grosze i sprzedaja jako nigdy nie otwierane ani nie naprawiane ideały

Skomentuj

Czaruję...
      X