Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy tak bedzie dobrze ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No ta jak nie zarowka to chociaz zwrotke 18db/okt zrobie i to jest juz punkt zabezpieczenia , moze masz jakies inne skuteczne zabezpieczenie ,
    ja gdzies czytalem ze daja w szereg warystory.
    Nie mam pojecia jak ten warystor sie tam sprawdza.

Skomentuj

jesli chcesz większy spadek to i dolną sesje powinno się odciac takim samym spadkiem zeby w miare charakterystyka byłą mniej rozwalona :) pozatym, najlepszy mzabezpieczeniem będzie wyższe ciecie, ja ci powiem jak ja u siebie bede miał jak dokupie jeszcze jednego alfreda, niskotonowce beda grały na cąłym paśmie, słucham bp3 wiec zadnych zniekształcen na wyzszych tonach głosnik niebedie powodował bo sama jakoś muzy na to niepowsoli :P a wysoki odcięty tak mniej wiecej 4500 12db/okt i co powiesz na moje zabezpieczenie :) oczywiście mam 9/80/1

Skomentuj

Ja sie zastanawialem czy nie zrobic tak w swoich ze niskotonowce bez zwrotki a kopulke 12db/okt, taki chwyt mam w swoich kolumienkach na alphardah i nie narzekam , jak mialem do niskotonowca zwrotke 12db to strasznie go tlumilo i basu zero prawie jak to wywalilem to zaczela mi sie podobac jak to gra, dlatego nie iwm cze nie dojdzie w tych do tego samego a moze nawet probowal nie bede tylko odrazu bezposrednio.?

Skomentuj

ja u siebie nawet sie niezastanawiam głównie chodzi mi o to że głośniki mają niski slp a zwrotka tylko je przyciszy w pewnym stopniu a tego niechce, pozatym bezmmierzenia zwrotka dla niskiego jest praktycznie G warta dla wysokiego tylko jako zabezpieczenie przy cięciu w TEORETYCZNEj czestotliwości , mam dostęp do pomiarów ale nieopłasa mi sie ta fatyga dla alfreda który cz ycięty czy nie cięty grać bedzie praktycznie jedno ;] co innego gdybym miał wyższa klase wtedy zwrotka dorba to podstawa ale jak to sie mówi jak konstruktorowi się podoba to poco zmieniać a mi sie podoba :)

Skomentuj

Czaruję...
          X