Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Posłuchać u kogoś

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Posłuchać u kogoś

Tak sobie pomyslałem czy znalazłby się ktos kto udostepniłby odsłuch kolumn siegajacych 20Hz w LT lub BR dobrze zestrojonej .

najpierw napisz skad jestes bedzie latwiej

Skomentuj

nie ma znaczenia skąd jestem bo jeżdze po Kraju , dzis jestem Biała Rawska i pojadę za Wrocław ( lutynia ) . Potem Jawor . Dalsze plany nie są mi znane .Nie zwasze mogę znaleść czs na odwiedziny więc moze kiedys czas pozwoli .
      Zazwyczaj jeżdżę po trasie Suwałki - Cieszyn .

Skomentuj

Z tego co kojarzę to comendante ma potężne grzmoty na 12 calach w linii tasukowej :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
          Z tego co kojarzę to comendante ma potężne grzmoty na 12 calach w linii tasukowej
          Byłem, słuchałem, szału nie ma. Szybciej bym zaproponował Racjonalnego z jego 4 TIWami.
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
            LuSzTi, kiedy Ty w Krakowie byłeś? :P

Skomentuj

Nie na temat...
              12-14 październik 2012
              Racjonalny mnie i mę Lubą ugościł :)
              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez Amadeus11 Zobacz posta
                Tak sobie pomyslałem czy znalazłby się ktos kto udostepniłby odsłuch kolumn siegajacych 20Hz w LT lub BR dobrze zestrojonej .
                Kolumn nie. Subwoofera w gronie pięciu innych braci systemu 5.1 tak. Wlatuj Panie, tylko napierw napisz na priwa kiedy byś chciał to ja ci powiem kiedy ja mogę.

Skomentuj

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                  Kolumn nie. Subwoofera w gronie pięciu innych braci systemu 5.1 tak. Wlatuj Panie, tylko napierw napisz na priwa kiedy byś chciał to ja ci powiem kiedy ja mogę.
                  Nie wiem kiedy będę przejeżdżał przez Poznań . Jak coś to dam znać . Może to być nawet za kilka miesiecy. Zima bywałem tam często
                  Teraz jestem okolice Dzierżoniowa.

Skomentuj

suwalki-cieszyn to przelatujesz przez moja lomze ale niestety takowego sprzetu nie posiadam :P

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
                      suwalki-cieszyn to przelatujesz przez moja lomze ale niestety takowego sprzetu nie posiadam :P
                      bardzo czesto :biggrin:

Skomentuj

Bielsko-Biała też odwiedzasz:)?

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios221 Zobacz posta
                          Bielsko-Biała też odwiedzasz:)?
                          Tak odwiedzam przejazdem , dzis jestem w Cieszynie ale nie mam jak tam wpaść :(

Skomentuj

Witajcie, ja również chętnie bym posłuchał trochę DIY oczywiście jeśli są jacyś chętni ze śląskiego i małopolskiego :)

Skomentuj

Zamieszczone przez morozaw Zobacz posta
                              i małopolskiego
                              Za niedługo może kolejne spotkanie w Krakowie - będzie temat w offtopicu, śledź jak już.

Skomentuj

mozna zalozyc temat gdzie kazdy bedzie wpisywal sprzet jaki posiada i miasto oczywiscie chetni i wtedy pw z umowieniem sie na odsluch :)

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
                                  mozna zalozyc temat gdzie kazdy bedzie wpisywal sprzet jaki posiada
                                  Yhy... Jak co chwilę ma się coś innego to na pewno nie jest to dobry pomysł...

Skomentuj

posty mozna edytowac :P ale by bylo wiadomo do kogo mozna podjechac na odsluch :P

Skomentuj

Czaruję...
                                    X