Tak sobie pomyslałem czy znalazłby się ktos kto udostepniłby odsłuch kolumn siegajacych 20Hz w LT lub BR dobrze zestrojonej .
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Posłuchać u kogoś
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaZ tego co kojarzę to comendante ma potężne grzmoty na 12 calach w linii tasukowejAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Amadeus11 Zobacz postaTak sobie pomyslałem czy znalazłby się ktos kto udostepniłby odsłuch kolumn siegajacych 20Hz w LT lub BR dobrze zestrojonej .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gooralesko Zobacz postaKolumn nie. Subwoofera w gronie pięciu innych braci systemu 5.1 tak. Wlatuj Panie, tylko napierw napisz na priwa kiedy byś chciał to ja ci powiem kiedy ja mogę.
Teraz jestem okolice Dzierżoniowa.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postasuwalki-cieszyn to przelatujesz przez moja lomze ale niestety takowego sprzetu nie posiadam :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios221 Zobacz postaBielsko-Biała też odwiedzasz:)?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez morozaw Zobacz postai małopolskiego
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postamozna zalozyc temat gdzie kazdy bedzie wpisywal sprzet jaki posiada
Skomentuj
Skomentuj