Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Opinie na temat STX 17-80-x

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Opinie na temat STX 17-80-x

Bardzo proszę o opinie na temat ww głośników. W szczególności wrażenia odsłuchowe, zgodność z parametrami które podaje producent (w którą szczerze wątpię) itp. Do tej pory nie spotkałem sensownej oceny tych głośników, więc może uda się takowe zebrać w tym poście.

kup, pomierz, przetestuj i przekonamy się czy są warte swej ceny

Skomentuj

Siemka.Mam ten glosnik i powiem ci tak.Kiedy go dostalem uznalem ze jest to hala jak nigdy dotad tylko ma fajny wyglad.Ale po dlurzszym sluchaniu tak ok.tygodznia zaczol grac jak inn glosnik.Pojawil sie bas jakos glosniej zaczol grac.Moja seria to ss i wlasnie robie podlogowy na nich.:)

Skomentuj

no tak bywa jak glosnik sie wygrzeje

Skomentuj

Do kolumn ok,do suba raczej nie!!!,mam kolumienki na podobnych i bassu jest duzo<w sumie sa 4stx-y>, lepiej niz Lw100c41(chyba25cm) Alfreda,lepiej niz Hw1000(chyba 25cm) i lepiej niz te co siedza w tonsilu model Zachry200 (około18-20cm).
          Słuchając np "Karamba- Bać się" mozna spokojnie wyroznic dwa typy basu co przy wyzej wymienionych przetwornikach jest raczej niemozkliwe.
          Niestety nie mam porównania z innymi ,bardziej popularnymi i z podobnej półki głośnikami.
          Zreszta wszystko zalezy od aplikacji!
          Wszystko zalezy od pomieszczenia
          Wszysrtko zalezy od bsłuchacza
          Wszystko zalezy od wzmacniacza
          Wszystko zależy od zwrotnicy
          Wszystko zależy od preferowanej muzyki<gubi się przy mocniejszej gitarze,np Soundtrack Gladaiator -"Synchrotone">
          Wszystko zalezy od tego co chcesz uzyskać od tego przetwornika
          Powodzenia:)
          Pozdro

Skomentuj

Czaruję...
          X