Zamieszczone przez Shiver
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolumny stx DIY
Collapse
X
-
-
Panowie, jeszcze raz przeczytajcie do czego się doczepiłem :)
Po za tym:
Zamieszczone przez krzych.s Zobacz postaEj no, bez przesady - to będzie razem cztery głośniki 300 Watt. Ja rozumiem, że producenci kłamią, załóżmy że toto gra o połowę gorzej, ale i tak ciśnienie w dużym pomieszczeniu zrobić powinno umieć (z szybami oczywiście żart, ale ja bym nie chciał się znajdować w takim pokoju przy potencjometrze mocy na maximum ich możliwości - cenię sobie uszy)
Zamieszczone przez krzych.s Zobacz postaale ja bym nie chciał się znajdować w takim pokoju przy potencjometrze mocy na maximum ich możliwości - cenię sobie uszy
Przecież wszyscy wiemy że tak się nie stanie, po prostu będzie głośno, a dla niektórych bardzo głośno.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez krzych.s Zobacz posta96 różnica nie będzie większa niż 10%
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postalogarytmy się kłaniają
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postalogarytmy się kłaniają :)Zamieszczone przez waloos Zobacz postaCzego Ty oczekujesz, w dzisiejszych programach nauczania licealnego logarytmy sa tylko na rozszerzonej matematyce i to też nie mam pewności czy ich nie wycofali, jak poszedłem na studia i profesor na wykładzie z matematyki powiedział cos o logarytmie, to siedzący obok student popatrzył sie na mnie i zapytał: a co to jest logarytm ? Tak to niestety wygląda...
Raven - celowo pominąłeś resztę mojego wpisu + edita którego zrobiłem, czy nie czytasz?
Walooś - Tobie to ja tym razem na poważnie - odczep się. Może dwa razy starszy niż Ty jeszcze nie jestem, ale jak mniemam, to Ty jesteś młody, nie ja.
Czy ja muszę znać każdy wzór na świecie? Napisałem wyraźnie "na czuja", potem dodałem edit który wyraźnie mówi, że poczytałem wzory, a Wy dalej swoje i to już drugiego dnia.
Po co to? Proponuję zaprzestać offtopiku na ten temat.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez krzych.s Zobacz postaWalooś - Tobie to ja tym razem na poważnie - odczep się.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez waloos Zobacz postaNie wiem dlaczego wziąłeś to do siebieZamieszczone przez raven1985 Zobacz postaA po co od razu te nerwy
Też zawsze martwię się obudowami małymi do sporych głośników, ale w tym wypadku zapewne któryś z modów od razu by Cię o tym uprzedził.
Skomentuj
Skomentuj