Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[3 drogi] Prośba o pomoc z dopasowaniem projektu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzieje sie :-)
    <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Czarny połysk zawsze na topie :-) .

Skomentuj

Ładne potwory :)

Skomentuj

Fortepianowa czerń. Ładnie

Skomentuj

gokar83, napisz cos o lakierowaniu.
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Gokar już narobiłeś mi smaka i wpraszam się na spota:P Zabrał bym swoje Dali 850 i posłuchało by się tego i owego:)

Skomentuj

może napiszesz parę słów o wrażeniach odsłuchowych ? zwłaszcza jak wypadają na środku i górze, bo pewnie zejście mają dobre
                ja nadal szukam czegoś co można powielić w 3 drogach

Skomentuj

Nie lubię pisać o wrażeniach odsłuchowych bo po kilku miesiącach może mi się wszystko pozmieniać :) Powiem tylko tyle, że bardzo mi się podobają. Linie na usherach 8945a + T9950, które mi grały teraz nagle przestały się aż tak podobać i zaczynam przy nich majstrować hehe

Ogólnie są otwarte, detaliczne - w tej chwili nie mam do tego zestawu alternatywy.
                  Super, że zaryzykowałem i posłuchałem LuSzTi-ego w doborze przetworników. Sam bym na nie nie wpadł. Tuwielkie podziękowanie.
                  Ogólnie zwrotki są jeszcze na pająku. W niedzielę/poniedziałek już będą poskładane. Zrobię dobre fotki i napiszę jakąś krótką reckę. Teraz jeszcze nie chcę wchodzić w szczegóły.
                  <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                    Linie na usherach 8945a + T9950, które mi grały teraz nagle przestały się aż tak podobać i zaczynam przy nich majstrować hehe
                    Bo masz lepsze srednie i wysokie Na pewno szczegolowosc zyskala i to bardzo w tym zestawieniu.

Skomentuj

Zwrotki zamontowane.
                      Gra.

Jak kaca wyleczę to może coś więcej napiszę...

Skomentuj

Czaruję...
                      X