Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaka membrana do sub-10 m-audio??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaka membrana do sub-10 m-audio??

Witam, nie wiem czy dobrze wybrałem dział, ale chyba najlepiej. Potrzebuję wymienić membranę i zawieszenie głośnika w sub-10 firmy m-audio, widzę tylko tyle że jest to głośnik 10", może ktoś posiada taki sprzęt, albo podpowie na co zwrócić uwagę przy zakupie zestawu do regeneracji. Pozdrawiam.

zawieszenie nie jest piankowe wiec domyslam sie ze impereza byla ciekawa? ;>

Skomentuj

:-) sprawa wygląda tak, że zakupiłem taki model z uszkodzoną membraną, chcę ją wymienić, ale nie wiem jaką zakupić niestety ;-) więc proszę doradźcie jak to ogarnąć ????

Skomentuj

Moze lepiej wyslac glosnik do dobrego serwisu naprawy? Z reszta jakiej bys membrany nie zastosowal, to juz bedzie inny glosnik, zmienia sie parametry i obudowa nie bedzie dostosowana do "nowego" glosnika.

Skomentuj

Mmm tak wiem że to już nie będzie to samo, ale okazja była naprawdę dobra jak na ten sub, a brakuje mi takiego do kompletu. Znacie może taki serwis ?? A może ktoś z forum zajmuje się takim serwisem ?? Chętnie wyślę do regeneracji. a jak by zastosować zawieszenie i membranę z Tonsilowskich GDN ??

Skomentuj

Zamieszczone przez dadus18 Zobacz posta
            Chętnie wyślę do regeneracji. a jak by zastosować zawieszenie i membranę z Tonsilowskich GDN ??
            kompletny niewypal.
            trzeba by zdemontowac resztki obecnej membrany i to zwazyc. kupic trzeba cos o podobnej masie
            mozesz zapytac czy STX nie znajdzie chwili na naprawe. maja duzo wiecej czesci niz wystawione na stronie to moze jedna sztuke dopasuja
            drozszy serwis to PASSCA.
            ja niestety nie mam czasu

Skomentuj

Jest jeszcze dragon w Warszawie
              Oni maja "na stanie" dziwne wynalazki
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
              X