witam, proszę o pomoc, jaka bedzie najlepsza optymalna wielkosc(pojemnosc) obudowy dla tego głośnika i jaki BR dobrac? Mają to byc monitorki do niewielkiego pokoju ( ~15m^2)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wielkość obudowy i BR pod STXa 15AWX
Collapse
X
-
nie rozumiem... mając cale wnetrze kolumny ( głosniki, zwrotnice ) oferowalem zrobienie kolumny na zamowienie ( dotyczy typu wykończenia obudowy- sama stolarka ), jednak nikogo chętnego w krótkim czasie nie znalazłem , a mam juz duza mobilizacje do złozenia czegos więc biorę się do pracy robiąc swoją wersje kolumny, którą może później wystawie na sprzedaz :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez czarekp9 Zobacz postawięc biorę się do pracy robiąc swoją wersje kolumny, którą może później wystawie na sprzedaz
w druga strone da sie zarobic
Skomentuj
-
nie mam zamiaru na tym zarabiac, chce cos zrobic z nudów zeby miec troche frajdy i posluchac czegos nowego/ porównac. Tyle ze dla siebie juz zrobilem kolumny ktore sa bardzo dobre i zeby uzyskac klase wyzej trzeba sie liczyc z kosztami kolo 2 tys wiec pomysl na kolumny dla siebie odpada. Dlatego biore sie jak najszybciej poki jeszcze mam wakacje, bo wracajac na studia nic juz nie zrobię :)
Skomentuj
Skomentuj