Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wielkość obudowy i BR pod STXa 15AWX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wielkość obudowy i BR pod STXa 15AWX

witam, proszę o pomoc, jaka bedzie najlepsza optymalna wielkosc(pojemnosc) obudowy dla tego głośnika i jaki BR dobrac? Mają to byc monitorki do niewielkiego pokoju ( ~15m^2)

Wszystko Masz podane na stronie producenta 12l 40hz

Skomentuj

http://www.audio.lutuje.se/?2.2-i-3way-awx-mb,33

Skomentuj

dzieki za opodwiedz, niestety strona stxa jest zablokowana i nie mam jak sprawdzic na stronie producenta

Skomentuj

możesz trochę podnieść strojenie do 50Hz, litraż 9-12l

Skomentuj

planuje zrobic budowe 12l, tylko teraz jaki rozmiar BR?

Skomentuj

Nie ma artykułów na stronie głównej? Jak Ty chciałeś na zamówienie komuś kolumny wykonać?

Skomentuj

mając projekt :)

Skomentuj

Ciekawe podejście..

Skomentuj

nie rozumiem... mając cale wnetrze kolumny ( głosniki, zwrotnice ) oferowalem zrobienie kolumny na zamowienie ( dotyczy typu wykończenia obudowy- sama stolarka ), jednak nikogo chętnego w krótkim czasie nie znalazłem , a mam juz duza mobilizacje do złozenia czegos więc biorę się do pracy robiąc swoją wersje kolumny, którą może później wystawie na sprzedaz :)

Skomentuj

Zamieszczone przez czarekp9 Zobacz posta
                      więc biorę się do pracy robiąc swoją wersje kolumny, którą może później wystawie na sprzedaz
                      powodzenia. jeszcze nikomu z nas nie udalo sie tak cokolwiek zarobic :p
                      w druga strone da sie zarobic

Skomentuj

nie mam zamiaru na tym zarabiac, chce cos zrobic z nudów zeby miec troche frajdy i posluchac czegos nowego/ porównac. Tyle ze dla siebie juz zrobilem kolumny ktore sa bardzo dobre i zeby uzyskac klase wyzej trzeba sie liczyc z kosztami kolo 2 tys wiec pomysl na kolumny dla siebie odpada. Dlatego biore sie jak najszybciej poki jeszcze mam wakacje, bo wracajac na studia nic juz nie zrobię :)

Skomentuj

Czaruję...
                        X