Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Maly Subwoofer - Panel Tonsil

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

moze ten naped do arna wystarczy ha

Skomentuj

Potrafi ktos tutaj normalnie dla laika odpoweidziec? Ze np. glosnik ten i i ten i taki wzmacniacz. Ja sie piytam o model a mi tu kolo rzuca np. Tonsil..... :o

Skomentuj

ciezko znalezc glosnik tak malo wymagajacy mocowo :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dzeger Zobacz posta
          Potrafi ktos tutaj normalnie dla laika odpoweidziec?
          jak pokazales ze tam siedzi TDA2050 to szczerze mowiac NIC tam nie podpasuje
          budowanie subwoofera na takim wzmacniaczu mija sie z celem!

Skomentuj

ARN 226 zagra

Skomentuj

pisalem ze w przyszlosci bede chcial wymienic wzmak na mocniejszy . Narazie interesuje mnie glosnik i zrobinie skrzyni do niego.

Skomentuj

To wymień go teraz i ponownie zadaj pytanie a dostaniesz konkretna odpowiedz.

Skomentuj

Ja sie piytam o model a mi tu kolo rzuca np. Tonsil.....
                  Dostales podane na tacy jaki glosnik uzyc. Moze Ci jeszcze wszystko zbudowac i wyslac za darmo kurierem, co bys mial na gotowo?

Skomentuj

Intertechnik MDS08 w BR. Testowany pod pojedyńczym LM3886 (68W/4 Ohm) ładnie uzupełniał pasmo. Jak za tą cenę będziesz miał jakość, szybkość i trochę kopa. Wymaga niedużej obudowy, 20-23L BR strojona na ok 38-40Hz.

Skomentuj

Pogromca mitow - To ze Ty wiesz jak wszystko zbudowac i zrobic to tak zeby gralo, nie znaczy to ze ktos inny ma wiedziec wszystko co Ty. Sama nazwa firmy np. Tonsil nic mi nie pomoze bo moja wiedza jest mizerna. Po to chyba jest forum zeby pytac i uzyskiwac odpowiedzi. No ale to chyba tylko mit..:)

Skomentuj

Pogromca mitow - To ze Ty wiesz jak wszystko zbudowac i zrobic to tak zeby gralo, nie znaczy to ze ktos inny ma wiedziec wszystko co Ty. Sama nazwa firmy np. Tonsil nic mi nie pomoze bo moja wiedza jest mizerna. Po to chyba jest forum zeby pytac i uzyskiwac odpowiedzi. No ale to chyba tylko mit..
                        Nie o to chodzi co ja potrafie, tylko co Tobie sie chce zrobic i sprawdzic. Z oferty Tonsila jest kilka glosnikow, tak trudno wrzucic je do winisd i przesymulowac? Sam bys sie dowiedzial jakiej obudowy potrzebujesz do jakiego glosnika. Ale nie, lepiej czekac az na tacy podadza, a jak nie podadza, to zakladac kolejny temat klona, w nadzieji, ze ktos jednak sie ugnie.

Rusz 4 litery, poczytaj troche na stronie glownej forum to sie nauczysz jak wybrac glosnik. Przyda sie na przyszlosc.

Skomentuj

Zamieszczone przez kaka22 Zobacz posta
                          Intertechnik MDS08 w BR. Testowany pod pojedyńczym LM3886 (68W/4 Ohm) ładnie uzupełniał pasmo. Jak za tą cenę będziesz miał jakość, szybkość i trochę kopa. Wymaga niedużej obudowy, 20-23L BR strojona na ok 38-40Hz.
                          mds z jego panelem jakos tego nie widze

Skomentuj

Ale powiedział, że zmiana panela w późniejszym czasie wchodzi w grę. Tym bardziej polecam mds,a bo jest niezbyt wymagający względem wzmacniacza, więc w przyszłości nie będzie musiał kupować nic drogiego

Skomentuj

Czaruję...
                            X