Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Witam mam pere pytań prosze o szybką pomoc

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Witam mam pere pytań prosze o szybką pomoc

pytanie nr 1
    A więc mam pokój 12m2 które kolumny sprawdzą się lepiej w tym pokoju? nr1 STX F-180 n nr2 STX F-200 n nr3 STX F-140 n ?? Do słuchania muzyki

pytanie nr 2
    Czy do wzmacniacza od kina domowego do wtyków kolumn efektowych(tylnych) mogę podłączyć kolumny na głośnikach WM.STX.8.1.80.8.F.S.MC (GDN-20-80), CT.STX.7x3.1.250.8.N.P.PH a jesli nie to dlaczego ?

pytanie nr 3
    No to pytanie oczekuje odpowiedzi po wybraniu kolumn w pytania pierwszego. Jaki subwoofer do tych kolumn ?

Wszystko zależy od tego jakiej muzyki słuchasz i czego oczekujesz od kolumn.
    W 12mk mając dobre kolumny nie będziesz potrzebował suba, chyba że po prostu lubisz bas.
    W kanał tylni możesz podłączyć każde kolumny o impedancji równej lub wyższej niż jest napisane na wzmacniaczu.

---------- Post dodany o 22:05 ---------- Poprzedni post o 22:00 ----------

PS. za 800zł (licząc za kolumny F-180n) można zrobić dobre kolumny które jakościowo przewyższają te STX-y które podałeś w linkach.
    Jak chcesz nadal kupić tego suba (lub zrobić) to byś miał dobry komplet audio.

Skomentuj

muzyki słucham głównie takiej jak leci w radiu ale też np.dj tiesto , poprzerabiane kawałki , clubowa , dubstep . Nie porwę sie na budowę kolumn poniewasz nie umial bym ich ładnie wykończyc

---------- Post dodany o 22:19 ---------- Poprzedni post o 22:15 ----------

a oczekuje od kolumn by ładnie grały czysty dzwiek no i też jak bedzie taka potrzeba by zagrały głośno.

Skomentuj

Ile razy jeszcze raz ten sam wątek będziesz powielał?

Skomentuj

Zamieszczone przez poczatkujacy650 Zobacz posta
          ...i też jak bedzie taka potrzeba by zagrały głośno.
          To bierz F-180n.
          Jak podepniesz je pod mocny wzmacniacz to sub nie będzie potrzebny w tym pokoju.

Skomentuj

Czaruję...
          X