Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny za małe pieniądze.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To se zbuduj coś z działu gotowych projektów, najlepiej podłogówkę na FGXie.
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czyli co? Nigdy nie miałem okazji posłuchać różnych kolumn, chcę mieć coś co będzie dla moich potrzeb najlepszą alternatywą.

Skomentuj

Wybór padł na FX-300, nie wiem kiedy powstaną, ale jak je zrobię to zaprezentuję na forum. Temat uważam za zakończony DZIĘKUJĘ.

Skomentuj

LuSzti nie chcę zkładać nowego wątku ale zainteresował mnie projekt z linku który podałeś w tym temacie do sklepu http://audiotransducers.com/pl
          Kilka osób mówiło że masz w tym sklepie chody więc pytanie czy możesz załatwić taniej coś dla biednych skarabeuszy?

Skomentuj

Zamieszczone przez adamnoris Zobacz posta
            Kilka osób mówiło że masz w tym sklepie chody
            Nie wiem skąd masz takie informacje. Kupuję w takich samych cenach a jak czegoś nie ma czekam tyle samo co inni.
            Polecam ich sklep bo ma najniższe ceny. Nie jestem w żaden sposób związany z audiodrivers lub audiotransducers!
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Mam jeszcze jedno pytanie czy FX-300, a Tonsil Samba 130 dzieli przepaść, czy Samby choć trochę im dorównują?

Skomentuj

Czaruję...
              X