Witam, planuję zestaw do kina 5.1
Subwoofer wstępnie wybrany na Peerless XLS-10 w kosntrukcji TL gooralesko.
Potrzebuj pomocy przy kolumnach podstawowych. Chcę żeby były one również jako niezależny zestaw stereo.
monitory i centralny później, w tej chwili chcę się skupić na subwooferze i przodzie.
wybrałem takie głośniki:
Głośnik USHER AUDIO T9950-20
Głośnik Fountek NeoCD3.0
Głośnik Scan Speak Discovery D7608-920000
Głośnik Scan Speak Discovery 26W-4534G00
Głośnik Peerless SLS-10 - 830668
Czy taki zestaw zagra? Proszę o propozycje w temacie. Dodatkowo będę potrzebował pomocy przy zwrotnicach i tutaj prośba do osób znających się na rzeczy. Głośniki do wyboru oczywiście, proszę o ewentualne propozycje, póki co chcę to wszystko policzyć i zaplanować zakupy. Z góry dzięki za pomoc. Gdyby ktoś potrzebował przewody do zasilania ekranowane itp. mogę pomóc.
Subwoofer wstępnie wybrany na Peerless XLS-10 w kosntrukcji TL gooralesko.
Potrzebuj pomocy przy kolumnach podstawowych. Chcę żeby były one również jako niezależny zestaw stereo.
monitory i centralny później, w tej chwili chcę się skupić na subwooferze i przodzie.
wybrałem takie głośniki:
Głośnik USHER AUDIO T9950-20
Głośnik Fountek NeoCD3.0
Głośnik Scan Speak Discovery D7608-920000
Głośnik Scan Speak Discovery 26W-4534G00
Głośnik Peerless SLS-10 - 830668
Czy taki zestaw zagra? Proszę o propozycje w temacie. Dodatkowo będę potrzebował pomocy przy zwrotnicach i tutaj prośba do osób znających się na rzeczy. Głośniki do wyboru oczywiście, proszę o ewentualne propozycje, póki co chcę to wszystko policzyć i zaplanować zakupy. Z góry dzięki za pomoc. Gdyby ktoś potrzebował przewody do zasilania ekranowane itp. mogę pomóc.
Skomentuj