Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kino domowe do 1500-2000 nie DIY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez siwy645 Zobacz posta
    Szukam i szukam i chciałbym zapytać co myślicie o kinie opartym na projekcie LuSzTiego STX T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X + STX WM.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.FG.X czy to by miało sens ?
    Gdybyś się zdecydował na taką opcję to ja mam na sprzedaż fronty z tego wątku. Jak wyglądają możesz tam zobaczyć. Do tego wystarczy dorobić surroundy i centralny. Fornir bez problemu dostępny.

---------- Post dodany o 22:57 ---------- Poprzedni post o 20:35 ----------

Tak sobie teraz myślę, że u mnie w tej chwili jest "martwy sezon" więc nawet mógłbym Ci zrobić do kompletu te surroundy i centralny gdybyś tylko wybrał projekt. O ile dobrze widzę to jesteś z Krakowa czyli nie tak daleko, w cenie kuriera mógłbym dowieźć W razie czego pisz na pw.

Skomentuj

Muszę przemyśleć poważnie sprawę raczej pójdę w tańsze kino przykładowo tak jak radzi Paweł. Dziękuję wszystkim za rady

Skomentuj

dodam od siebie ze brzmienie fabrycznych STXow do kina jest dla mnie w zupelnosci wystarczalne. bardziej bym narzekal na obudowy niz na brzmienie

Skomentuj

Nie wiem czy dobrym wyjściem też nie było by wykonanie 4 monitorów na 14SCX jak ktoś zrobi zwrotkę dla poliftowych.

Skomentuj

drozej

Skomentuj

raczej pójdę w tańsze kino
              Czyli jaki ustalamy aktualny przedział cenowy?

Skomentuj

Zamieszczone przez etaks Zobacz posta
                Czyli jaki ustalamy aktualny przedział cenowy?
                Ciężko mi jeszcze stwierdzić ale chyba do 1200 zł muszę przemyśleć co z AKXami czy zostawić czy sprzedać puki jest na nie klient. Ciężko znaleźć projekty DIY kin domowych.

Skomentuj

co z AKXami czy zostawić czy sprzedać puki jest na nie klient.
                  sprzedaj!
                  AKXy sa takie sobie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                    sprzedaj!
                    AKXy sa takie sobie
                    Chyba mnie przekonałeś jeżeli AKXy są takie sobie to ja naprawdę niewiele słyszałem a to co jest w marketach to syf...

Skomentuj

tzn nie mialem malego AKXa
                      duzy mial plastikowa nalecialosc na srednich tonach i nisko nie schodzil. byl mega szybki, ale nie schodzil nisko i basu duzo nie bylo

Skomentuj

Udało mi się zakupić tanio kino STX dokładnie 2x f-160 2x f-80 1x c-200 ogólnie zakup za cenę sprzedania przetworników AKXa. Do muzyki raczej się średnio nadają za to w kinie myślę że spiszą się idealnie. Niestety jeszcze nie sprawdziłem wszystkiego naraz bo nie mam kabli sygnałowych i nie wiem czy jest sens kupowania procabów do tego kina. Kolumny w środku mają bardzo cieniutki przewody mi po AKXach zostały jakieś noname 2x 2,5mm i puki co na nich chodzą fronty. Jakie kupić do kina przewody żeby było dobrze i tanio ?

Stereo do muzyki chodzi mi po głowie ale na to przyjdzie czas jak się przeprowadzę bo puki co nie miałbym gdzie upchać kolejnych kolumn.

Skomentuj

2x f-160 2x f-80 1x c-200
                          ale z literka N na koncu czy jeszcze starsze?

f-160 rozumiem ze starsze

Skomentuj

Tak to są te starsze nie te które są dostępne aktualnie. Myślę że jest to nawet na + dla wersji którą mam bo na satelitach mam takie same głośniki niskotonowe co na frontach. Jedynie co mnie deczko przeraziło to zwrotnica w nich o ile można 3 kondensatory nazwać zwrtonicą :) i te cieniutkie kabelki w środku za to + dla osobnej komory dla średniotonowego
                            Last edited by siwy645; 01.02.2014, 13:04.

Skomentuj

Czaruję...
                            X