Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki głośnik polecicie???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki głośnik polecicie???

Powtarzam pytanie zprzed kilku tygodni- było mało odpowiedzi:P .
    Jaki głosnik niskotonowy 12'' ewentualnie 15'' polecicie do wzmaka 250 rms ciągłej?.
    Skrzynia zamknieta lub BR pojemność 70 - 120 litrów.Cena dla 12'' - 400 PLN dla 15'' - max 500 PLN.Głosnik najlepiej coby się nie grzał przy tej mocy i grał czysto,nisko. Będzie łupało u mnie w pokoju.
    pozdro

Ja słyszłem że głośniki z seri alpharda RW są w miare dobre jeżeli chcesz się przebić do sąsiadów przez ściane to jak znalazł:) żartuje mnie GDN 20/80/2 wystarcza a po co komu w domu 12' czy 15' ale jak ktoś lubi.....

Skomentuj

Chłopaki zamawiają na audiocomponents głośniki po naprawdę okazyjnych cenach. U nas na akustyku XlS kosztuje 1190 a tam ok 570 (bez kosztów związanych z transportem tutaj i całą resztą z tym związaną). No ale niechby więcej osób zamawiało itd. itp. to niech cena wyniesie 640 zł. To jest atrakcja. Nie patrz za jakiś tam Alphardem, wejdź na Off Topic (1 temat od góry). nie musisz oczywiście kupować XLS'a ale jeśli chcesz wydać na głośnik do 500 zł to mógłbyś te pieniądze bardzo, ale to bardzo dobrze zainwestować.
      A zresztą .. zrobisz jak zechcesz...

Skomentuj

warto luknąć też beyme power12... 640 zł... a jak nie to SLS w polsce albo XLS z zagranicy ;p

pozdro

Skomentuj

boschmann http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38306839

Skomentuj

a może JBL GT3 12" w cenie 499zł

Skomentuj

Czaruję...
            X