Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zaproponujcie mi jakiś tani a dobry głosnik!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zaproponujcie mi jakiś tani a dobry głosnik!!!

Pomóżcie mi bo nie wiem jaki głośnik kupić potrzebuje jakiś tani a dobry!!

No ale dałeś pytanie hehehe, może konkretniej?
    Niskotonowy? Średniotonowy? Wysokotonowy? Wejdź na www.stx.pl

Skomentuj

Kolejny nieszczęśliwy...

Głośnik - Wysokotonowy, niskotonowy? A moze Zespół głośnikowy?
      Ile na to chcesz przeznaczyć?

A zresztą - POCZYTAJ FORUM zanim zadasz głupie pytanie!

Skomentuj

Kup sobie Tesle ARV104.

Skomentuj

albo GDWT9/150/8PJ jak za te pieniądze świetna tuba pół estradowa pół domowa :P
          napisz co chcesz to ci coś doradzimy....

Skomentuj

zakasowaliscie mnie tym ja dopiero jestem poczatkujacy to tak sie nie znam ale chciałem kupic taki zeby miał do 550w i zeby był nie drogi!!

Skomentuj

Nie no kurde widać po postach ile kto ma lat 13:P
              Oj poczytaj chłopak stronke. Po co Ci 550W. Bedziesz miał wzmaka do tego? Zajżyj na www.stx.pl i zobacz sobie STX 27-150-...

Skomentuj

zaproponujcie mi taki jaki wy byscie kupili jak byscie dopiero zaczynali sie interesowac (tak zeby było tanio)

Skomentuj

Tani glosnik o mocy <550W to bardzo trudno kupic. Sa tanie glosniki ale maja wieksza moc bo 560W a to pewnie Cie nie interesuje.

Skomentuj

Już Ci np napisałem. Zobacz te stxy bo są tanie a dobre. Do czego byś to chiał do muzyki? Jaki pokój masz? Ile mk2?

Skomentuj

560w tez moze byc tylko tak około

Skomentuj

a jak chcesz koniecznie 550W to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38601469 :] :] :]
                        na popielniczke w sam raz! ma blaszaną membrane więc tak szybko sie nie przepali

Skomentuj

Chyba się sam skuszę <lol> Przenosi od 8Hz!!! hehehehehehe Jak by dostroic BR to moze zejdzie do 0Hz

Skomentuj

ja pierdole dane podali z kosmosu.... na ich tle to alphard podaje superwaiarygodne parametry a STX to juz poprostu robi pomiary kazdego egzemplaza z osobna.....93dB i padmo od 8Hz przy mocy 500wat i średnicy 10cali tego nawet Vifa, scan speak peerless i wiele innych światowych marek nie osiągneło.... a tu prosze głośnik cud <rotfl>

Skomentuj

Zamieszczone przez komar:)
                              zaproponujcie mi taki jaki wy byscie kupili jak byscie dopiero zaczynali sie interesowac (tak zeby było tanio)
                              nie ważne jaki byle tani <lol>

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
                                Nie no kurde widać po postach ile kto ma lat 13:P
                                Oj poczytaj chłopak stronke. Po co Ci 550W. Bedziesz miał wzmaka do tego? Zajżyj na www.stx.pl i zobacz sobie STX 27-150-...
                                Maxi, naucz sie liczyć bo Pan Komar:) nie ma 13 lat tylko prawie 12 ;] .

Skomentuj

jeszcze maja "PROFESJONALNE ZACISKI PODŁĄCZENIOWE" ;]

Skomentuj

Hehe... no już widać dla czego z matmy na 4 nie zdałem i mam 3

Skomentuj

Sound Wave, woooow i jeszcze brokatem obsypany joł <LOL>

Stary kup se jakas 20 stx-a linkow jest w tym topicu pelno,do tego tda<to juz jest w dziale elektronika> i gitara
                                      minimalny koszt wszystkiego to jakieś 3stówy chyba

Skomentuj

komar
                                        a co chcesz zrobić kolumny czy subwoofer? Jeśli to Twoja pierwsza konstrukcja to powinieneś pomysleć o kolumnach.Masz jakiś wzmacniacz?Ile możesz na wszystko kasy przeznaczyć? Podaj więcej szczegółów,a coś się wymyśli.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X