Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zaproponujcie mi jakiś tani a dobry głosnik!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wow tamten ma zawieszenie ktore swietnie gra (nie lubie jak gra zawieszenie) i w dodatku 8" i 25cm :P

Skomentuj

kolego Komar:), z tego co piszesz (np 550w) to ty nie masz pojecia o czy sie tu mówi, i nie obrażam cie tutaj. Szukasz taniego dobrego głosnika, zajrzyj do działu Własne konstrukcje akustyczne i poprzeglądaj zamieszczone tam konstrukcje gdyż prawie wszystkie są wykonane na niedrogich głośnikach, moze tam znajdziesz coś takiego czego szukasz. A zanim sie zabierzesz za samodzielne konstruowanie kolumn to poczytaj jeszcze strone głowna diyaudio.pl.

Do pozostałych. Nie dośc że fajny głosnik to jeszcze fajniejszy design aukcji, a najgorsze że to juz 4 osoby kupiły, ciekawe co z tym zrobią.

Skomentuj

Tani glosnik o mocy <550W to bardzo trudno kupic. Sa tanie glosniki ale maja wieksza moc bo 560W a to pewnie Cie nie interesuje.
        niemoge! komar:) pojechali z tobą jak z kupą gnoju! jakie pytanie taka odpowiedź...

Skomentuj

komar:), a może byś sprecyzował do czego będzie ten głośnik : do subwoofera,kolumienek...itd. ,do czego będzie wykorzystywany?:do słuchania muzyki,kina?,jaki masz wzmacniacz? Poprostu sprecyzuj co chcesz to napewno ktoś ci coś doradzi

Skomentuj

JA BYM POLECAŁ TAKI GŁOSNIK Z satanem 666, NIEZLE WYMIATA I DIABEL ROBI WRAZENIE A NA PANIENKACH,
            I MA 550W :) NA ALLEGRO POSZUKAJ

Skomentuj

Pomóżcie mi bo nie wiem jaki głośnik kupić potrzebuje jakiś tani a dobry!!
              komar:),

ile kasy chcesz przeznaczyć i na co ?
              Czyli czy chcesz zobaczyc jak sie robi "głosniczki", czy jak sie robi basowy rozwalacz .
              hi i hi
              Jaki masz pokoik
              Zobacz tu
              http://diyaudio.pl/forum/viewforum.php?f=5
              oraz tu
              http://diyaudio.pl/index.php
              powodzenia

Skomentuj

A moze to ma byc glosnik stereofoniczny??

Skomentuj

Kurde jedziecie po chłopaku jak djabli, a on sie nie zna. Fakt iż zadał głupie i niepełne pytanie no ale co zrobić? Co wy pisaliście w pierwszych postach co? On ma dopiero 12 lat to czego wy sie spodziewacie - Komar bez obrazy. A ja właśnie w chłopaku to cenie, że już zaczyna. Ja jak miałem tyle lat co on to wogóle netu nie miałem:( i nie miałem jak rozwijać zainteresowań. A on ma jak i wy tak po nim jedziecie. jak mieliście 12 lat wiedzieliście co to nadbiegunnik cewak itp? Na pewno nie!!! Dobra kończe, teraz pewnie po mnie pojedziecie ale co tam. Dalej nie pisze bo jeszcze jakąś wojne zaczne.

Skomentuj

ja wiedziałem! ja mam 12lat i zrobiłem kolumny, zwrotnice, policzyłem na winisd objętości i grają.
                    O znam elementy głośnika.

Skomentuj

O no to wzbitnz jestes, ja tam nic nie wiedyialem jak mialem 12 lat. Dobrze ze chlopak sie pyta. Po to to forum jest! A jak tu sami znawcy to sorx, wtedy musze chyba z tad odejsc.

Skomentuj

nawet na pudelku jest napisane ze nie gra od 8 Hz tylko bodajże 38 :)

Skomentuj

Zamieszczone przez komar:)
                          zakasowaliscie mnie tym ja dopiero jestem poczatkujacy to tak sie nie znam ale chciałem kupic taki zeby miał do 550w i zeby był nie drogi!!
                          a może to ma być zestaw do kompa. gdzieś widzialem o mocy 550 W nie wiem jakiej firmy bo napis 550 W zasłanial wszystko. A TAK W OGÓLE DAJCIE ŻYĆ CHŁOPAKOWI, NIE ZNA
                          A WSZYSCY SIEGO CZEPIAJĄ.

Skomentuj

Czaruję...
                          X