Szukam kogoś kto pomoże mi zbudować zwrotnice do kolumn estradówek.Los mie zmusza do zbudowania samemu kolumn bo te na rynku w większości to dwudrożne zupełny brak sirodka a trzy drożne o tej mocy są wstrętnie drogie i też tandeta.niemyślcie tylko że jestem taki wybredny .Poprostu przy jnstrumętach klawiszowych jest to bardzo ważne .Głośniki znalazłem mogę kupić basowy 18cal. i reszta też niewiele miejsze z obudowami sobię poradzę lecz do zwrotnic to się boję dotykać bo niewiele mam o tym pojęcia . Jak to powiadał kiedyś E.Gierek Pomożecie a ja dodam od siebie dobrzy ludzie ..Parametry jakie bym chciał uzyskać takiej kolumny to 700 do 1000 Wat pasmo przenoszenia20 Hz do 20KHz i oczywiście trzy drożne parametry głośników mogę podać w każdej chwili Pozdrawiam Tadeusz
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Witam wszystkich pasjonatów Akustyki
Collapse
X
-
jakie to glosniki sobie wymysliles?
Zamieszczone przez Tad59 Zobacz postaGłośniki znalazłem mogę kupić basowy 18cal.
w takich przypadkach stosuje sie nadstawki + sub
moze w STXie pomoga
-
Zamieszczone przez Tad59 Zobacz postaLos mie zmusza do zbudowania samemu kolumn bo te na rynku w większości to dwudrożne zupełny brak sirodka a trzy drożne o tej mocy są wstrętnie drogie i też tandeta.
Zamieszczone przez Tad59 Zobacz postaniemyślcie tylko że jestem taki wybredny .Poprostu przy jnstrumętach klawiszowych jest to bardzo ważne
Te kolumny miały by nagłośnić tylko klawisze?
Gdzie? w salce prób?
3 drożna kolumny na głośniku 18" nie ma sensu.
Jeśli ktoś chce mieć taką kolumnę to kupuje lub robi ją na 2x 15" + mid + driver.
Ile chcesz przeznaczyć kasy na te kolumny?Last edited by marian; 22.01.2014, 13:04.
Skomentuj
Skomentuj