Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Altusy podołają? Prosze o pomoc!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Altusy podołają? Prosze o pomoc!

Witam.

Najpierw trochę wstępu :
    Jako iż już wielkimi krokami moja 18-nastka sie zbliża to organizuje wraz z 3 osobami impreze urodzinową Moje pytanie związane jest z altusami ale o tym zaraz.
    Na sali będzie około 80 osób, no max 80osób. Na pewno nie więcej!
    Nie wiem ile mk2 ma sala dlatego dołączam poglądowe zdjęcie (szcześniak dzięki za foto)

I teraz moje pytanie:
    Czy 2 altusy 110 i 2 altusy 75 dadzą na niej rade?
    Tylko jest tak: ja mam 110 oryginalne tzn. wszystkie głośniki tonsila takie jak były tylko że nowe, a 75 nie są moje i teraz sie nie śmiać: mają basówki 888 no i wysokie Tonsila jakieś GDWT 70 watowe.

Czy ten sprzęt sprawdzi się na tej sali?
    Jak dowiem się ile mk2 ma sala to dam znać.
    Załączone pliki

jezeli były by to prawdziwe altusy dalby by rade to co ty masz watpie

ps pytanie jest poprostu "głupie"

Skomentuj

Lukasz a dlaczego to pytanie jest głupie? Co w nim głupiego?
      Ja sie kulturalnie pytam co o tym myślicie a ty piszesz że pytanie jest głupie!

Skomentuj

a do czego to będzie podłączone?

Skomentuj

nie ma mowy żeby to zapewniło zadowalający poziom basu.... ja przy pomocy 8x32/150/4SC i łącznej mocy wzmacniaczy 1600wat nagłaśniam niewiele większe lokale... (inna sprawa że na brak basu i za małą głośność nikt nie nazeka...) zagrać zagra ale efekt będzie kiepski....

Skomentuj

Jeszcze nie wiem do czego będzie podłączone, narazie pytam po kumplach o jakiegoś wzmaka, no i jak piszecie że to bedzie lipa to sie już rozglądam za jakimiś estradówkami. Może coś znajde u kumpli chociaż w to wątpie i i tak bedą te altusy. Mam nadzieje że jakoś to zagra.

Skomentuj

myśle że na taką impreze wystarczy, nie będą to żadne fajerwerki ale będzie w miare głośno a jak je ustawisz na rogach to bas też będzie jako taki, ale nie oszukujmy się, klepki na pewno nie będą odskakiwać

Skomentuj

No i po imprezie garły moje altusy 110 wraz z 4 innymi mniejszymi kolumnami. Basu za dużo nie było, właściwie było go mało ale za to było diabelnie głośno. Dopiero teraz wiem jak ten sprzęt potrafi głośno zagrać!

Skomentuj

Czaruję...
                X