Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

uszkodzony przetwornik w kef q5

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

uszkodzony przetwornik w kef q5

Witam wszystkich!
    potrzebuje Waszej pomocy.
    Już opowiadam tylko musze jeszcze złapac oddech po potym co się stało bo drzemią we mnie siły zna i czarnej mocy a łzy lecą mi jeszce na gały.
    Moje kochane oczko w głowie, moja kochana,czteroletnia córeczka Martynka przewróciła kolumne kef Q5 i stało się. Z głośnika dwudrożnego oderwał się magnes od kosza głośnika, do tego luźna się zrobiła kopułka/membrana wysokotonówki. Oczywiście wszystko przez żone i jej lenistwo. Nie chciało się biednej zmęczonej kobicinie po tym jak spała całe popołudnie a jak wstała to było już ciemno. Kazała małej Martynce zapalić swiatło w pokoju. Dziecko nie zastanawiało się zbyt długo, wspieło się na komode rtv podpierając się o stojącą z boku kolumne a ta pierdykła z impetem bokiem o ziemie pod ciężarem 18kg dziecka. Ale Qurcze na ławie leżał pitot którym te światło mogła zapalić!!!!! Ale nie!!!! Wizja że mogła by się zbytnio zmęczyć sięgając ręką po pilota na ławe stojącą przy wersalce na której spała była straszna więc wysłała dziecko by posiało zniszczenia jak Putin w soczi.
    Na początku myślałem że się nic nie stało. Ale pochwili dosłyszałem jakieś metaliczne szemranie z kolumny, charczenie. Jak dziewczyny zobaczyły ze w prawym oku koli mi się łza, szybciutko oznajmiły "To my idziemu zrobić kisiel" i zmyły się na ich szczęscie z mojego pola rażenia.

Zniczczenia na zdjęciach.

Powiedzcie do kogo się zgłosić z tym głośnikiem żeby go naprwić? Ile może kosztować rekonstrukcja tego przetwormika?
    Pozdrawiam Maciej
    Last edited by alexrac; 08.02.2014, 17:26.

Zamieszczone przez alexrac Zobacz posta
    Dziecko nie zastanawiało się zbyt długo, wspieło się na komode rtv podpierając się o stojącą z boku kolumne a ta pierdykła z impetem bokiem o ziemie pod ciężarem 18kg dziecka.
    malej sie nic nie stalo? pytam o dziecko dla scislosci

wrzuc zdjecia na forumowy uploader - szybciej sie laduje i bez reklam

masz cierpliwosc zeby to samemu naprawic?
    ja nie mam czasu na taka pomoc, wiec zostaja tylko drodzy "profesjonalisci"

Skomentuj

Z małą ok, dzięki. To jest taki typ dziecka, że lubi jak się nią potrzepie, a z płaczu przechodzi w smiech. Taka mała sadystka - masochistka
      Cierpliwość mam ale czy aż taką?
      Last edited by alexrac; 08.02.2014, 17:46.

Skomentuj

Cierpliwość mam ale czy aż taką?
        bo trzeba caly glosnik rozebrac na czesci pierwsze, skleic kosz i skladac glosnik na nowo

Skomentuj

Kopułkę wysokotonową pasowałoby przy okazji wyprostować bo ktoś ją wciąsnął :)
          Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
          Grado SR125i

Skomentuj

Tak przy okazji rozkladania wyprostuje sie ta kopulke.
            Ten "ktos" to ten sam szkodnik co dokonl teraz tych znisczen.

Skomentuj

Ten "ktos" to ten sam szkodnik co dokonl teraz tych znisczen.
              normalne zachowanie dzieci
              ostatnio nawet przylapalem 10-letniego siostrzenca ze tam palce wsadzal! :p

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                bo trzeba caly glosnik rozebrac na czesci pierwsze, skleic kosz i skladac glosnik na nowo
                Jakie są szanse ze poskladam to dobrze i bedzie to dzialac tak jak powinno?
                Jest to bardzo trudne zadanie?
                Moze jakis touturial?

Skomentuj

jezeli masz cierpliwosc, maly warsztat i zdolnosci manualne to powinno sie udac
                  jezeli masz 2 lewe rece lub brak cierpliwosci to niestety musisz komus wyslac

u mnie czasu brak wiec zostaje chyba jedynie http://www.passca.pl/

Skomentuj

Czaruję...
                  X