Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pytanie o stx f 360n

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta
    Ja nigdy w zyciu nikomu estradowej koncówki do domu nie polecałem.
    Reguły na moc nie ma, wszystko natomiast zalezy od preferencji i uzytkowania sprzetu z glowa.
    to nie jest to prawda ze wzmacniacz powiniem być mocniejszy niż kolumny, by kolumny mogły grać swoją pełną mocą? a a yamaha ax-730 moze byc?

Skomentuj

AX-730 jest cienka.

Jak chcesz grac pelna moca kolumn to kup wzmacniacz o mocy równej mocy kolumn.
      Są ludzie którym wyctarczy wzmacniacz o mocy kilku Wat, z kolumnami o wysokiej efektywności taki sprzęt wytworzy ciśnienie poand 100dB co jest już głośnym dźwiękim.
      Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

AX-730 jest cienka.

Jak chcesz grac pelna moca kolumn to kup wzmacniacz o mocy równej mocy kolumn.
        Są ludzie którym wyctarczy wzmacniacz o mocy kilku Wat, z kolumnami o wysokiej efektywności taki sprzęt wytworzy ciśnienie poand 100dB co jest już głośnym dźwiękim.
        a jestes wstanie zaproponować jakis wzmacniacz o takiej mocy? nie przekraczajacy 1000zł? bo ja sie nie znam na tym

Skomentuj

Denon PMA 920 w manualu ma 115 ale poleci nieco ponad 130, to juz moc wystarczajaca do tych kolumn.
          Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Zamieszczone przez jasko627 Zobacz posta
            a morze jakais wysokotonwy tonsila?

---------- Post dodany o 16:24 ---------- Poprzedni post o 16:12 ----------

np. GDWK 8-12/120 ?
            nawet nie mam sily tlumaczyc dlaczego to glupi pomysl

Skomentuj

Denon PMA 920 w manualu ma 115 ale poleci nieco ponad 130, to juz moc wystarczajaca do tych kolumn.
              a co myślisz o Denon PMA-900V ?

Skomentuj

Czaruję...
              X