Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co sądzicie o tym subie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co sądzicie o tym subie?

hmm ja bym robił, moim zdaniem nie

co sądzicie o tym subie?

Witam,
    zastanawiam się nad kupnem tego cacka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38934850 . Tylko nie piszcie, że taniej mnie wyjdzie zbudowanie własnego, bo nie mam na to czasu ani zdolności. Powiedzcie czy warto wydać na niego tyle kasy?

Pozdrawiam.

Skomentuj

Jakbym niemial czasu i zdolnosci budowac to moze i warto slyszalem go raz na gieldzie gra calkiem przyjemnie... bas jest niski, zróżnicowany, i calkiem głośny co do kontroli sie nie wypowiem bo za krotko sluchalem. No i na gieldzie byl duzo droższy.

Opini moja byla odnosnie Tonsila 200A bo myslalem ze to ten

Skomentuj

Hmm... wygląda troche jak Sub Tonsil "Aktiv 200 A". Ale to napewno nie on bo tamten chodzi po 900zł u producenta:) Sam wzmacniacz do tego Suba na allegro chodzi po 250zł.

Skomentuj

elCamillo, też właśnie to zauważyłem. w opisie pisze, że głośnik Tonsila, więc może jest to jego tańsza kopia :) a wzmacniacz już jest po 275 zł :P

gadałem z gościem co kupił tego suba na allegro i bardzo go wychwalał. mówił, że kupuje drugiego dla swojego ojca, więc może nie jest taki zły :)

Skomentuj

To nie jest Tonsil.

Skomentuj

EZO, to że to nie jest Tonsil to ja też wiem :P sub ma tylko głośnik Tonsila :)

Skomentuj

więcej informacji znajdziecie na www.subwoofery.pl napęd to standardowo tda7294, zrobiony na gdn 20/80/2 .czytałem troche opini o nim i gra całkiem, całkiem...

Skomentuj

No jak nie masz czasu sam robić to za tą kase chyba warto. Nie są to straszne pieniądze. Lepsze to niż te suby na alphardach co były sprzedawane na allegro za podobną cene.

Skomentuj

Maxi, o alphardach to mi nawet nie wspominaj :) właśnie wyzbyłem się tego cudownego ETP-801 i chce kupić teraz coś porządniejszego

Skomentuj

Czaruję...
                    X