Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolumny głośnikowe do 300-350 zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Z tych 3 zestawów Jamo na miejscu 1.
    Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Dzięki za opinię. Doszukałem się jeszcze dwóch innych modeli wchodzących w rachubę: Tonsil Premium Front i Koda K-5400F. Opinie o nich też mile widziane. Ewentualnie jakieś inne propozycje. Ale na pewno nowe i mie więcej niż max 900zł za parę. (Szerokość max. 19cm.)
      Last edited by Gustaww; 13.04.2014, 06:02.

Skomentuj

Klipsch F1?

Skomentuj

Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta
          Klipsch F1
          Ale one po 8 stówek za sztukę chodzą.

Skomentuj

No i narobiłeś mi apetytu. Już myślałem, że jakieś Klipsche się znalazły. Ale niestety, mam max 19 cm miejsca między komodami a ścianą. Nic więcej. Klipsche maja 203 mm szerokości. A żona w życiu się nie zgodzi aby cos wystawić poza linię umeblowania. I tak każda złotówka wydana na RTV jest uznawana za wyrzuconą w błoto. Zresztą kosztują 799 za sztukę a mogę wydać max 900 za parę a i tak będę słuchał, że jestem nieodpowiedzialny, bo po co to komu.
            Last edited by Gustaww; 13.04.2014, 12:38.

Skomentuj

Nie na temat...
              Zamieszczone przez Gustaww Zobacz posta
              I tak każda złotówka wydana na RTV jest uznawana za wyrzuconą w błoto
              Podlicz wartość kosmetyków, butów i torebek

Skomentuj

Przechlapane macie, Klipsy to fajne kolumienki z bardzo nisko schodzacym basem jak na tak maly glosnik, lekko efekciarskie brzmienie ale nadaja sie rowniez do jakosciowego grania, uzywane mozna kupic za 800zl w idealnym stanie

Skomentuj

Współczuję chłopaki, moja sama powiedziała, że zapłaci i mam sobie coś zrobić za 1500zł na urodziny :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Gustaww Zobacz posta
                    A żona w życiu się nie zgodzi aby cos wystawić poza linię umeblowania. I tak każda złotówka wydana na RTV jest uznawana za wyrzuconą w błoto. Zresztą kosztują 799 za sztukę a mogę wydać max 900 za parę a i tak będę słuchał, że jestem nieodpowiedzialny, bo po co to komu.
                    Łączę się w bólu i problemach Na pewno muszą być nowe i podłogowe? Bo to jest fajna oferta http://allegro.pl/arcus-as4-20cm-vif...142738914.html
                    Pewnie Ci mało tym pomagam, ale może mniejsze rozmiarowo będą też mile widziane przez lepsza połówkę :P

Skomentuj

No niestety, podstawkowe odpadają - nie dam rady ustawić ich na równej i w dodatku prawidłowej wysokości. Wracając do Jamo s426 - zauważyłem też s428. Mają o jeden głośnik więcej, ale szerokość bez zmian. Będą lepsze od s426? No i, niestety, na razie widzę tylko w kompletach 5.0. Ale w końcu centralny i satelity też będzie kiedyś trzeba kupić :biggrin:

Skomentuj

Czaruję...
                      X