Mógłbyś jeszcze napisać jaką mocą dysponuje ten słabszy panel 160a?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tonsil subbas 250a - kilka pytań.
Collapse
X
-
Ja kupiłem panel 250A 23 kwietnia i niestety miałem identyczny objaw. Wymieniłem na inny egzemplarz - to samo. Na próbę dostałem panel 160A - działa poprawnie, ale jak pisałem wcześniej tylko przez chwilę od włączenia. Następnie nasila się brum sieciowy (nawet bez podłączenia wejścia) i po zaniku sygnału na wejściu nie przechodzi w standby. Pojechałem czwarty raz do sklepu i na miejscu sprawdziłem kolejny panel 250A - bez zmian. W tej chwili jestem bez wzmacniacza i niecierpliwie czekam na odpowiedź ze strony sklepu.
Skomentuj
-
Więc miałem rację
Zamieszczone przez gazela922 Zobacz postaZ tego panelu masz ~140W 8r, tylko wątpliwa może być jakość wykonania, dlatego lepiej Irkowy panel zrobić/zlecić
Skomentuj
-
Jeśli chodzi o jakość wykonania to nie mam zastrzeżeń, panel jest dużo lepiej wykonany niż Matronix wxp3k. Dziś przyszedł mi stx 10.2.400.2x4 i po testach mogę stwierdzić, że przez bardzo słaby sygnał panel oddaje może 5W. Dla porównania sprawdziłem głośnik na amplitunerze, który ma jakieś 20W 8R i różnica była ogromna na korzyść tego drugiego. Dziś odsyłam na reklamację, pracownik sklepu stwierdził, że nie potrwa to dłużej niż 7dni (zobaczymy...). Na chwilę obecną macie przestrogę, aby nie kupować tych paneli dopóki usterka nie zostanie naprawiona. Dziwi mnie jeszcze fakt, że oni to nadal sprzedają na allegro...
Skomentuj
Skomentuj