Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobry i niedrogi niskotonowiec

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dobry i niedrogi niskotonowiec

HEj mam pytanie czy mozecie mi polecic jakiegos dobrego i niedrogiego niskotonowca min 12" moze byc 15" ale nie mniej niz 12" :P Chodzi mi o cos dobrego i niedrogiego w granicach 200-300 zl byle by nie alpharda:/

jesli do tda to beyma raczej,napisz jaki wzmacniacz

Skomentuj

ja narazie niemam wzmaka chodzi mi o to ze chcialem se qpic 5.1 ale takie jakies fajne a teraz chce sprawdzic ile by kosztowalo zrobienie i jaka jakosc dzwieku by byla pytam sie czysto teoretycznie o tego nisktotnowca a ten beyma to ile ma " 12 czy 15 ?? I jak to gra mniej wiecej w srdeniej wielkosci pokoju dokladnych wymiarow nie wiem :/ :P
      Dzieki za odpowiedz :P

[ Dodano: 2005-01-08, 01:11 ]
      a mozesz mi podac dokladna nazwe tej beymy :P bym oblukal se w necie Z gory dzieki :P

Skomentuj

http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.p...t=beyma+12br70

Skomentuj

a co myslicie o tych 2 glosnikach czy one wogole sa warte ogladania http://allegro.pl/show_item.php?item=38773962 http://allegro.pl/show_item.php?item=39082168

Skomentuj

beznadziejne pierwszy nawet parametrów niema a 2 to poprostu alphard....
            niewiem czemu za wszelką cene chcesz kupić jak największy głośnik....

Skomentuj

A znacie jakis dobry i niedrogi glosnik 15" ??

Skomentuj

ponowie pytanie SW czemu musi byc 15 a poza tym tamte dwa to faktycznie dobrze to ujales nadaja sie do ogladania...ale chyba nic poza tym... a beymy to masz tu www.elmuz.com.pl wybieraj i przebieraj

Skomentuj

Jak chcesz coś dużego to http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...=0&vSubPage=64
                  ale to głośnik dla ludzi z kompleksami
                  Załączone pliki

Skomentuj

dla czego dla ludzi z kompleksami mi sie podoba jest zajebisty nawet nie wiedzialem o takim modelu DZIEKI Ci :P

Skomentuj

kolejny audiofil

tak apropo zjarany mogłbyś przestać wrzucać te g.. wate fotki na forum bo tym sposobem transfer nam zleci do wakacji , czy do ciebie wogóle to nie dociera

Skomentuj

Zamieszczone przez KILLEr17
                        dla czego dla ludzi z kompleksami mi sie podoba jest zajebisty nawet nie wiedzialem o takim modelu DZIEKI Ci :P
                        Dlaczego dla ludzi z kompleksami ... hmm raczej tego nie trzeba tłumaczyć

Skomentuj

Ja mam kompleks mniejszosci i dla tego chce duzy glosnik <lol2> jak myslicie co bedzie lebsze to GDN-42-300-8-SC czy moze raczej to GDN-38-300-8-AE ?? PLZ odpiszcie ale jezeli macie sie ze mnei wysmiewac albo pisac ze amm kompleksy to lepiej nie piszcie nic :P Dzieki

Skomentuj

Moment!!!

To ma być do domu - to wiem. Jakie wymiar pomieszczenia?? 10, 30, 200m^2?? Bo takie doradzanie, jeśli niec nie wiemy "co i poco" to do dupy!

Skomentuj

dobra juz koncze z tymi moimi fotami sory! macie racje!

Skomentuj

to znaczy on bedzie stal w domu ale bardzo czesto bedzie na imprezach duzych :P a nieraz imprezach typu majowki <zart> nie no jakies plenerki tez beda :P Poprostu sprawa polega tak qmpel ma taka duza sale nieuzywanom i kiedys robilismy tam dyski byl tam fajny sub estradowy ale zostal skradziony i od tego czu nie ma imprez teraz ja chce zrobic se suba ktorego bede mog wziasc na ta sale i bedzie tam dawal rade :P

Skomentuj

to załaduj 2x32/150/4SC albo na 8

Skomentuj

Sound Wave dobrze gada. Wtedy i w domu i na "disco" zagra.
                                    Ten GDN-42-300-.... nie widzi mi sie w domu :|

Skomentuj

po co taki duzy?

Przeceiż im większy tum mniej dynamiczny i przy szybkich kawałkach jakie na disco często sie zdarzaja on się pogubi!

Skomentuj

niezgodze sie z toba...moim zdaniem to czy glosnik zostaje wtyle i jak granie zalezy od wielkosci tylko od jakosci (sztywnosci) wagi membrany i mocy dostarczonej do glosnika oraz przedewszystkim od obudowy w jakiej go umiescimy...twoja teoria odnosnie tego ze im wiekszy tym wolniejszy jest moim zdaniem zbyt teoretyczna i zdawalo by sie logiczna ale chyba jednak nie dokonca bo na przyklad samochod im wiekszy nie znaczy ze wolnijszy wszystko zalezy od silnika i ksztaltu karoserii no i masy pojazdu :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X