Sorki za jakość, ale to moje pierwsze poczynania z AutoCadem i rysowaniem w 3D... nie jest to takie proste jak by się wydawalo...
Taki obrazek kolumny zgodnie z waszymi podpowiedziami (GDM na samej górze)
także po weekendzie będę myślał o zamówieniu płyty
A wiecie gdzie mogę znaleźć rurę BassReflex o średnicy wewnętrznej 10cm i długości 25??
Parametry według WinIsd:
vetn lenght: 0,210m
vent diameter: 0,102
Kontynuując temat...
MDFy pocięte. Zabieram się za klejenie.
Docinałem w Szczecinie w hurtowni płyt... Co do jakości, bywa lepiej... Ale nie ma tragedii
Ponawiam prośbę o pomoc w znalezieniu skeplu z rurami BR - długość 21cm i średnica 10cm
btw, temat mozna przenieść do działu "W trakcie budowy..."
ah ta strona polinku... nie lubie kupować czegoś czego chociaż nie widziałęm... BR znalazłem u nich takie w cenniku:
051-0038 Rura 900050 do 4-częś.sys. kąto.śr. wew.100 / 400mm. Czarny polistyren szt. 33,38 41,06
a ta Twoja to ze zdjęcia to widzę sklejana z dwóch czy jak? Bo chyba coś takiego bardziej by mi odpowiadało
ja Ciąłem na słonecznym w Juanie... płyta moim zdaniem w całkiem niezłej cenie... Osobiście ciąłem też tam na formatki, idealne nie są, ale błąd jest do zniwelowania... Docięcie na wymiar, to 3 złote z hakiem od formatki... ale jak weźmiesz na firmę będzie dużo taniej, i zawsze komuś fakturę będziesz mógł podrzucić i dogadać się na Vat... Także suma sumarum polecam...
A co do odsłuchu, to nie mam nic u siebie fajnego, właśnie składam nowe budy na zestaw... kiedyś złożyłem coś na pałę i teraz staram się wszystko poprawić, łącznie z subem na Peerlessie XXLS 12" i to chyba moj najlepszy głośnik jak na razie... Jak kiedyś się dorobię to sięgnę do kieszeni po wyższą półkę...
- - - - - aktualizacja - - - - -
btw, właśnie pomierzyłem głośniki aby mieć wymiary pod frezy... wolę porównać rzeczywistość z notą katalogową...
Skomentuj