Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Groszowe DIY do 15m2.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pawel, duze zmiany w stosunku do Irkowej? moze zmodyfikuje swoje zwrotki, czy to raczej beda zupelnie inne zwrotnice?

Skomentuj

jest jedna wstepna, ale raczej bedzie zmieniana
      roznica w brzmieniu spora - wyciszone srednie i wysokie

Skomentuj

Kiedy można się spodziewać opublikowania zwrotnicy do nowej wersji stx-ów ?

Skomentuj

niestety nie szybko - ograniczony czas :/

Skomentuj

Nie na temat...
            Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
            Nędzna kopułka na dodatek droga i kłopotliwa w montażu
            Chciałbym wymienić u siebie tego visatona sc10n na coś do 100 zł, ale bez ruszania zwrotnicy. Znalazłem coś zbliżonego efektywnością czyli Wavecor TW022WA06. Pytanie czy to ma sens?

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwoniec Zobacz posta
              Chciałbym wymienić u siebie tego visatona sc10n na coś do 100 zł, ale bez ruszania zwrotnicy. Znalazłem coś zbliżonego efektywnością czyli Wavecor TW022WA06. Pytanie czy to ma sens?
              Grać będzie, faza się pomiesza i bez przeróbki będzie licho, chociaż i tak pewnie lepiej będzie brzmiało niż SC10

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                Grać będzie, faza się pomiesza i bez przeróbki będzie licho, chociaż i tak pewnie lepiej będzie brzmiało niż SC10
                Wiem że to będzie prowizorka z ta zwrotnica ale jednak sobie to z ciekawości zmienię. Może to będzie zapalnik do tego żeby sie bardziej wgłębić w temat. Wypatrzyłem tylko innego wavecora: TW030WA07 który ma 89dB czyli mógłbym wywalić ze zwrotnicy tłumik. [Kolumna na 2xarn226-05/4 x2 szeregowo + arp150-00/8 +sc10n]

Może jakieś uwagi prócz tego że to nie za dobry pomysł ktoś ma?
                Last edited by dzwoniec; 04.07.2014, 23:51.

Skomentuj

Wiem że to było do przewidzenia. Faktycznie bez przeróbki licho, chociaż sam głosnik gra lepiej od visatona, słychać że cos jest nie tak. Chociaż zaspokoiłem ciekawość.
                  Last edited by dzwoniec; 25.07.2014, 19:22.

Skomentuj

Czaruję...
                  X