Ok dzięki, a co w przypadku użycia już laminowanej płyty? Czy ją można powtórnie zalaminować lub okleić fornirem ??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Przymiarki do projektu. Obudowa i głośniki
Collapse
X
-
Zamieszczone przez tomson5 Zobacz postaLaminat miałem na myśli taki prawdziwy a nie naklejki. Smaruje się klejem i kładzie taflę jego i wałkiem dociska.
a co do ceny to trzeba szukac.
czesto trafiaja sie modyfikowane w cenie 17-19zl/arkusz (ok 2m2)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Majster Zobacz postaNajpierw robisz skrzynkę, fornirujesz a dopiero potem wycinasz otwory :)
Skomentuj
-
Coś tam się ruszyło. Skleciłem wczoraj skrzynki. Dzisiaj je doszlifuje i przygotuje do fornirowania.
Zwiększyłem wysokość do 100cm zgodnie z sugestią @Pawła. Z tego powodu zabrakło mi płyty na front. Miałem taką 185x40 ale dzisiaj zdobyłem brakujący kawałek.
Mam pytanie. Jeżeli bym zastosował terminal z czteroma zaciskami to czy na czas strojenia mógłbym podłączyć głośniki do niego ze wspólną masą a zwrotnice dać na zewnątrz?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomson5 Zobacz postaJeżeli bym zastosował terminal z czteroma zaciskami to czy na czas strojenia mógłbym podłączyć głośniki do niego ze wspólną masą a zwrotnice dać na zewnątrz?
Skomentuj
Skomentuj