Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ScanSpeak 3-way Discovery by Troels

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez abstrakt Zobacz posta
    Słabo się staracie
    przecież to są kondensatory rozruchowe. Podejrzewam że nie sprawdzą się w ...
    Tanie ale sprawdzone bipolarne elektrolity na BAS 9 na 10 osób nie usłyszy różnicy ...

Skomentuj

A może projekt Yoshiego na Ushera 8948 i 9950 albo na 8945 i 9950? Powinieneś się zamknąć w 2 tyś z hakiem za całość, a jak Ci zależy na basie, to ten drugi głośnik potrafi zejść nisko, a brzmienie jak SS.

A jak chcesz dać 3 tys za głośniki to ja bym zrobił Zaph ZRT
      Last edited by kapelli; 24.07.2014, 22:45.

Skomentuj

Zamieszczone przez kaczor188 Zobacz posta
        Jakies konkrety ? Troels mowi o tym tw jako nalepszy w tym przedziale cenowym według niego. Sredniaka tez bardzo chwali.
        Wielu producentów chwali się, że mają to tamto czy nie wiadomo co najlepsze, pochylenie ścianki przeliczone w specjalnych warunkachze szczególnym uwzględnieniem koherencji czasowej sugeruję że dźwięk nas powali, a podczas odsłuchu okazuję się że to kompletna kaszana, Ja tak miałem słuchając monitorów serblinga na wzmaku luxman,a - krew z uszu. Najlepiej zawsze samemu to sprawdzić.

Skomentuj

Trzy typy jak na razie:
          1. Black Box humblehomemadehifi, głośniki 2000zl + tanie elementy do zwrotki.
          2. Zaph ZRT, głośniki 2400zł, ale do zwrotki potrzeba mało elementów. Nie jestem przekonany ponieważ na innym forum większość negatywnie wypowiadała się o sporym litrarzu.
          3. Projekt Yoshiego, 3-way na usherach
          U troelsa też by się coś znalazło, bo projektów pełno, ale zauważyłem na tym forum panujący brak poparcia jego projektów.

Skomentuj

Zamieszczone przez kaczor188 Zobacz posta
            U troelsa też by się coś znalazło, bo projektów pełno, ale zauważyłem na tym forum panujący brak poparcia jego projektów.
            Duńska konkurencja? (Syndrom: nie wymyślone tutaj ) Ikeowski~Skandynawski wygląd?

Skomentuj

Mogę prosić o dalszą pomoc w wyborze projektu kolumn do 3000zł ? Obecnie posiadam kolumny stx fx-300, myślę że kwota 3000zł wystarczy na zbudowanie czegoś dużo lepszego, w końcu dwa razy więcej pieniędzy.

Skomentuj

Czaruję...
              X