Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

re audio srx na t-line??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

re audio srx na t-line??

witam:)
    mam pytanie do fachowcow od t-line. Czy nadaja sie do tego glosniki re audio srx 10" mam takie 2 szt i chcialbym poprobowac z t-line.
    W car audio jestem dosc biegly ale wiem ze w kwestii audio domowego to juz inna bajka
    z gory dzieki za odp:)
    pozdro

Nadaja.
    Niski Fs, sredni qts i maly Vas. Coz chciec wiecej?

Skomentuj

no i to mi sie podoba tylko ze maja niska skutecznosc rzedu 84dB jak sie sie przeklada na dzwiek?

Skomentuj

Jak jest niski fs i duzy mms to i efektywnosc bedzie niska. Trzeba po prostu solidny piec i bedzie gadac.

Skomentuj

moge wykorzystac do tego sharp 7700?

Skomentuj

Mozesz nawet i diore, ale czy to wystarczy, to Ci nie powiem.

Skomentuj

ale czy do tego trzeba dawac jakas zwrotke? czy moge to podlaczyc bezposrednio do karty muzycznej z kompa pod wejscie na sub?

- - - - - aktualizacja - - - - -

juz probowalem tozrobic na szczelinie ale rezultat lipa

- - - - - aktualizacja - - - - -

powiedz mi jeszcze jedna rzecz czy uzyc dwoch przetwornikow w jednej obudowie czy tlke zrobic osobno?

Skomentuj

Stary, jak Ty o takie rzeczy pytasz, to moze lepiej daj sobie siana z ta linia... :)

Skomentuj

pytam bo chce zaczac od podstaw a nie nie wiem czy ktos probowal zmiescic 2 x 10" bo pewnie to bedzie oscylowac z mega litrazem zgadza sie? wiec analogicznie rzecz biorac lepiej zrobic dwie osbno wtedy bedzie lepiej do upchniecia w pokoju

Skomentuj

Piszesz że jesteś biegły w CA a zadajesz pytania jak laik.

Skomentuj

Dwa osobne subwoofery w domu beda lepsze niz jeden, duzy na dwoch glosnikach.

Skomentuj

no bo w kwestii audio do domu jestem laikiem ale chce to zmienic i z doswiadczenia wiem ze kasek deski czasem cuda robi stad te pytania podstawowe

Skomentuj

Czaruję...
                        X