Słuchał ktoś, słyszał o nich? Może Arcus Ritmo poznajecie? Mam okazję kupić za gorsze jedne z wyżej wymienionych. Warto? Slucham trance, house, hip hop, Hardstyle, dubstep
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
kulumny Arcus TS 600 opinie
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJasne, na allegro sam hiend, to samo z wystawki i flomarkow. Normalnie niemcy oszaleli i wyrzucaja hajendy za gore siana.
Skomentuj
-
Witam, podłączę się do tematu żeby nie zakładać podobnego. Chcę kupić tanie monitory do około 500zł. Słyszeliście może o Arcus AS4 (podobno siedzą w nich: SEAS 25 TFF i VIFA P20WN-01) , czytam gdzieniegdzie dobre opinie o nich, ale zastanawiam się czy nie dopłacić do Tannoy M2. Wzmacniacz jeszcze nie mam, pokój 16-20m2.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Gorsen13 Zobacz postaLast edited by Leon1; 05.02.2020, 20:24.
Skomentuj
-
Fakt z opisu wynika, że to Nokia harman lpkh 100/25/145 ftf.
SABA, ta prawdziwa, już nie istnieje ....
Wygląda na to, że obecnie wytwórnia głośników byłej firmy SABA, jest w łapkach Nokii. To widać po numerycznym oznaczeniu SABA (na dole).
Podobnie jak ARCUS ...
Prawdziwe ARCUSY były na głośnikach VIFA (Denmark) i SEAS (Norway).Last edited by Leon1; 05.02.2020, 20:23.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Leon1 Zobacz postaWygląda na to, że obecnie wytwórnia głośników byłej firmy SABA, jest w łapkach Nokii.
Skomentuj
Skomentuj