xxx
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
SUB!!!!
Collapse
X
-
Przemek
-
za takie pieniądze to nawet dobrej 20 do suba nie kupisz więc zastanów sie czemy np gdn20/80/2 tonsila kosztuje ok 150zł a ten 42cm ponat 100zł pamietasz jak piasłem że to głośnik dla ludzi z kompleksami :) po prostu wyszło by ci coś wiekiego co niekoniecznie by dobrze grało. U jednych liczy się wygląd (w twoim przypadku wielkość) a u innych jakość. Pomyśl nad stx 27...... niekrórzy mówią że z tym można popróbować. Przemyśl:)
gdn20/80 /2 to głośnik typowy do suba a pozatym firma tonsil, która przesadza z cenami:(
Skomentuj
-
jak kolega ma 100m^2 pokój to proponuje zrobic suba na dwóch takich 42 w 200L obok siebie na froncie i urzyc tego jako stolika pod telewizor, albo dorobic oparcie dac do obicia i zrobic SOFE-SUBA...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
tak mnie teraz walneło ze te 42-300-4sc to nie jest wcaje głupia rzecz.
2xtakie cudo w 200L BR na 27Hz, spl94dB i 600W rms... nie głupie kino by na tym wyszło. takie do około 60m^2. Hmm... niezle by chodziło.
Skomentuj
-
aha. nie no po prostu w samym temacie nawet jes jak wol SUB...i sa nawet wykrzykniki. nie spradzalem tego glosnika bo nie widze ow sensu
1. nie mam mieszkania zeby ladowac taki glosnik
2. nie ma nic zabawnego w obsludze programu i pracy przy tym glosniku
3. glosnik na estrade sie nie nadaje do domu tez nie?? wiec nie wiem do czego
4 wydadje mi sie ze jak chcesz sie bawic to pobaw sie ciekawszymi przetwornikami z tej firmy... kapke mniejszymi i takimi z ktorymi mogl bys pozniej cos robic bo robienie czegos z czymi tak nie bedziesz mial nic wspolnego to bez sens...prawda :) nie chce cie wcale zdenerwowac anie nic ztych rzeczy... kazdy ma jakies rozrywki ty mozesz miec taka ja tylko wyrazam swoja opinie pozdro...:)
Skomentuj
Skomentuj