Witam. Mam tonsile zgp 25-8-585. Chcę złożyć jakieś monitory lepsze od tego co mam teraz. Musi być mocny głęboki bass. Budżet jeszcze nie jest mi znany :P Czekam na propozycje.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie monitory DIY
Collapse
X
-
Zamieszczone przez djbartek Zobacz postaMusi być mocny głęboki bass
Zamieszczone przez djbartek Zobacz postaChcę złożyć jakieś monitory lepsze od tego co mam teraz
-
Zamieszczone przez Spurek Zobacz postahttp://pl.wikipedia.org/wiki/Bass_wielkog%C4%99bowy
Popatrz na dzial projekty. Jest duzo fajnych monitorow do wyboru. Poczytaj, może coś Tobie wpadnie w oko
Skomentuj
-
Zamieszczone przez djbartek Zobacz postaNo patrzę i jest albo za drogie albo mi nie pasuje.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Spurek Zobacz postaAle co Tobie nie pasuje?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez djbartek Zobacz postaAlbo jest fajny projekt ale drogi jak cholera albo jest coś taniego ale płaskiego
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Spurek Zobacz postaNo zazwyczaj tak jest, ze im drozszy glosnik, tym lepszy. Z gowna bata nie ukrecisz. Sa dwa wyjscia; albo dozbierasz kasy i robisz cos lepszego albo robisz cos za mniejsza kase i godzisz sie z dzwiekiem jaki oferuja tansze glosniki. Aczkolwiek mysle, ze wiekszosc konstrukcji w dziale projekty zagra lepiej od tego co masz teraz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Spurek Zobacz postaNo zazwyczaj tak jest, ze im drozszy glosnik, tym lepszySansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
Skomentuj