Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kalibracja JIG vs SB0090

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kalibracja JIG vs SB0090

Witam,
    Dokładnie nie wiem gdzie zamieścić tego posta, ale do rzeczy...
    Mam problem z kalibracja JIG-a. Ręce mi opady na pierwszym etapie. Nie wiem jak mogę ustawić nagrywanie Line-In w mojej karcie dźwiękowej. Potrzebuje z tym pomocy. Pół nocy szukaem informacji i nic nie znalazłem. W opcji nagrywanie nie widze możliwości wyboru wejścia liniowego. Załączam screeny z informacjami o moim sprzęcie. Możecie mi coś pomóc??

Jak dla mnie wejsciem liniowym jest "analog mix"
    Ja robilem pomiary na sterownikach kX i nie bylo problemu. Mozesz sprobowac.

Skomentuj

sterownikach kx... acoś więcej na ich temat?? jakiś numer albo link, no chyba że masz na dysku to mógł byś mi wysłać...??

Skomentuj

Jimi, obraziles sie na wujka google? http://www.kxproject.com/

Skomentuj

nie, chłopaki nie obraziłem się na dr google... ale po prostu dwie litery nie dały mi zbyt wiele do rozumienia od razu, ale dziękuje za link... postaram się to jakoś na dniach wrzucić na komputer i zobaczymy czy ruszy... tym czasem ugrzęzłem w projektach (budownictwo) i z moim DIY, który przyszedł na świat 4 grudnia... nie wiedziałem że dziecko jest tak absorbujące...

Skomentuj

Panowie, zainstalowałem polecane przez Was sterowniki, i oto jakie mam możliwości ustawienia karty dźwiękowej:

Co zrobić by mi tu zadziałał JIG???

Skomentuj

Czaruję...
            X