Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz do 400zł.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Z Twojej, a także innych opinii, jakie znalazłem wynika, że to nie jest wzmacniacz dla mnie. Słucham dużo muzyki elektronicznej (raczej ciężkiej), metalu, dark ambient, ritual, neoclassical i muzyki filmowej.
    Z tego wynika, że powinienem kupić coś z większym pazurem. Pytanie co?

Skomentuj

Sony jest swietny w eleketronice, ale znow nie bardzo radzi sobie z metalem i rockiem, moze cos z nada albo rotela? niech sie wypowie ktos kto mial do czynienia z takimi wzmacniaczami i slucha metalu/rocka
      Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Rotel pasuje bardzo dobrze tylko że ja miałem te trochę nowsze ra02 chociaż kolega ma starego r400 i też daje radę, nad jest brzydki ale gra, choć mi się rotel bardziej podobał, aż nie zacząłem w diy się bawić

Skomentuj

Na elektrodzie ktoś odświeżył rotela ra820, jesli chcecie to moge wysłać kompletny pdf z prasowankami i schematami

Skomentuj

Ja robiłem ta kopie. http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1911145.html
            Całkiem przyjemnie gra. Takie dosyć ciepłe brzmienie. Można tanio zrobić bazując na jakimś polskim wzmacniaczu. Ja zrobiłem z WS432 i z PW-7011

Skomentuj

Rotela odświeżył znajomy > pawel_aa. Jedynie od dłuższego czasu chodzi mu po głowie kolejny rotel tj kopia, ale już coś mocniejszego w okolicach 2x200W lub wyżej. Jedynie problemem u niego jest czas.
              http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Nie będę tworzył nowego tematu. Potrzebuje wzmacniacz, najlepiej używany w kwocie 350-450 zł. Ma zasilić zestaw 17SCX + PCX. Na co polować ? Jakieś propozycje ?

Skomentuj

Czaruję...