Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX 17 SCX vs STX FG.X

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX 17 SCX vs STX FG.X

Cześć Wam :) Stoję przed wyborem głośnika do budżetowych kolumn podłogowych. Na myśl przyszły mi te 2 modele STX'a. Miałem styczność z 14 SCX i z FG.X i osobiście preferuje dźwięczność 14 SCX. Pytanie czy 17stka prezentuje ten sam poziom i który Waszym zdaniem jest ogólnie lepszy. Różnica w cenie to 32 zł, więc jednak "coś" przy budżetówce.

Zamieszczone przez David853 Zobacz posta
    Różnica w cenie to 32 zł, więc jednak "coś" przy budżetówce.
    to chyba sam sobie odpowiedziales
    Zamieszczone przez David853 Zobacz posta
    Miałem styczność z 14 SCX i z FG.X i osobiście preferuje dźwięczność 14 SCX. Pytanie czy 17stka prezentuje ten sam poziom
    17scx ma wiecej basu niz 14

Skomentuj

Nie chciałbym zakładać nowego tematu, a podobne pytanie. Jak się ma 17SCX+PJ do projektu Lusztiego na FG.X+AL.X/PC.X? Nie chodzi o bas, a raczej od średnich w górę.

Skomentuj

Zamieszczone przez avertim12 Zobacz posta
        Jak się ma 17SCX+PJ
        jak pytasz o te stare na irkowej zwrotnicy to bedzie ciezko to porownac...
        jezeli chodzi o nowe to przeciez wysokie takie same

Skomentuj

Nie spotkałem sie z projektem 17scx+PC.X, a jedynie z PC, a chyba mi nie powiesz ze głosnik 2x tańszy gra tak samo jak PC.X lub tez AL.X?

Jeźeli chodzi o konfrontacje tak jak w temacie fg.x i 17scx, jestes w stanie cos więcej o nich powiedzieć?

Skomentuj

Zamieszczone przez avertim12 Zobacz posta
            Nie spotkałem sie z projektem 17scx+PC.X, a jedynie z PC

wszystkie 3 modele PC mozna tu zastosowac
            charakter brzmienia jest taki sam!
            roznia sie tylko wyrownaniem pasma i mozliwosciami nizszego podzialu

ALX to juz inna bajka
            niestety nie mialem go u siebie wiec zwrotnic brak

Skomentuj

Wielkie dzięki za odpowiedź i uświadomienie, że jednak do tych głośników też jest zwrotnica, póki co odpuszczę zabawę z FG.X a zamiast tego może nawet GDWK AWX dokupię, bo SCXa mam, projekt zwrotki też. Kiedyś znów przyjdzie pora na "coś lepszego".

Skomentuj

Czaruję...
              X