Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co sądzicie o tym głośniku

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co sądzicie o tym głośniku

Mam głośnik Voice kraft VK 8053 i co sądzicie o tym głośniku mam zamiar zamontować go w obudowie bas refleks 38l ale niewię czy on sie nadaje.

zrub z niego popielniczke to chyba najlepsze do czego sie nadaje

Skomentuj

nie chcemy znać takich głosników:) sprzedaj to i kup cos normalnego

Skomentuj

Nie znam go - podaj parametry

Skomentuj

nie kupuj zadnego chinskiego shitu tylko polskie stx jak juz chcesz tanio :) www.stx.pl

Skomentuj

Dlaczego tak a co byście mi zamiast tego polecili

[ Dodano: 2005-01-15, 14:28 ]
            Dlaczego tak a co z tym głośnikię jest nie tak. A co byście mi zamiast tego polecili

[ Dodano: 2005-01-15, 14:30 ]
            Ja za ten głośnik dałę 150zł I jak go kupowałę to mi mówili ze to jest dwucewkowa konstrukcja i nieżle wymiata.

[ Dodano: 2005-01-15, 14:32 ]
            To czyli lepiej sprzedać i kupić coś inego To polecie mi coś tylko zeby to niebył stx

Skomentuj

hehehehehehehehehehehehehe spoko rub co chcesz a masz chociaz do niego parametry??

Skomentuj

Nio i to cały bul bo ich nieposiadam gdyz ja go mniałę od jakiegoś czasu juz na pułce a teraz wpadł mi do głowy pomysł zrobienia subwoofera nio więc postanowiłę wykorzystać ten głośnik.

Skomentuj

sprzedaj go na allegro i kup cos lepszego ze stajni stxa

Skomentuj

Jesli nie masz parametrow to wrzuc do szklanki troche sypanej herbaty zalej wrzatkiem, poslodz jesli lubisz i wypij herbate. potem mozesz sobie powrozyc z fusow jaka to objetosc powinna miec obudowa. Wynik bedzie rownie dobry jak cyfra wzieta z przedzialu 10-1000. Bez parametrow to zapomnij o BR. Mozesz ewentualnie wsadzic go do budy zamknietej takiej jaka masz pod reka. Nic wiecej sie nie da zrobic bez parametrow.
                    Pozdro
                    Dexter

Skomentuj

tylko kto to kupi?

Skomentuj

To czyli to jest totalna beznadzieja głośnik. A co sądzicie o cenie jaką za niego dałę

Skomentuj

przeplaciles...

Skomentuj

No skoro to jest taka tandeta to dlaczego muj znajomy ma zabudowe w samochodzie na głośnikach tej firmy i zajmuje czołowe mniejsca na zawodach
                            Ale wy sie napewno znacie lepiej niz ja bo ja jestę początkujący

[ Dodano: 2005-01-15, 14:51 ]
                            no to mi polecie jakas konkretny głosnik 20-25cm srednicy tak do 250zł

Skomentuj

Ty za to dałeś 150zł?Wow... moje gratulacje udanego zakupu
                              Ja bym za niego nawet 50zł nie dał bo przecież można za 50zł już mieć STXa

Skomentuj

Maxi to morze mi ktoś powie dlaczego ten głośnik jest tak beznadziejny jest To 2 cewkowa konstrukcja jebitny magnes nio i jak takie słuchałe u kumpla w samochodzie to niezle grały naprawde.
                                To polecicie mi Jakieś ine głośniki tylko nie STX bo tą tandete to mniałe i napewno grało wiele gorzej niz ten co teraz mam
                                Pozdro

Skomentuj

hehe ale podkresliles stx'a nie zgadzam sie z Toba mam stxa dokladniej 32-150-4-Sc wytrzymuje wzmacniacz 150W estradowy i prosi sie o jeszcze jak daje na fula gra nabrawde dobrze, bas jest niski i wogule zajebisty glosnik jak za 58zl!!!!!!!!!!!1

Skomentuj

krzychu185 jesli nie chcesz go sprzedawac to moze ktos z forum bedzie laskawy dla ciebie i zrobi pomiary tego glosnika, jak ladnie poprosisz to moze ktos znajdzie troche czasu i sie pobawi w SW

Skomentuj

Nio to jak by mi ktoś wyliczył obudowe do tego głośnika to był bym bardzo wdzięczny

Skomentuj

a niby jak możemy obliczyc pudło do tego cuda? parametrów nie podałeś, a tak wrózenie z fusów może być troszeczke niedokładną metodą! Może lanie wosku przez klucz bedzie lepsze i wtedy poznamy prawdziwe parametry! rotfl

Skomentuj

Czaruję...
                                        X