Mam głośnik Voice kraft VK 8053 i co sądzicie o tym głośniku mam zamiar zamontować go w obudowie bas refleks 38l ale niewię czy on sie nadaje.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co sądzicie o tym głośniku
Collapse
X
-
Przemek
-
Dlaczego tak a co byście mi zamiast tego polecili
[ Dodano: 2005-01-15, 14:28 ]
Dlaczego tak a co z tym głośnikię jest nie tak. A co byście mi zamiast tego polecili
[ Dodano: 2005-01-15, 14:30 ]
Ja za ten głośnik dałę 150zł I jak go kupowałę to mi mówili ze to jest dwucewkowa konstrukcja i nieżle wymiata.
[ Dodano: 2005-01-15, 14:32 ]
To czyli lepiej sprzedać i kupić coś inego To polecie mi coś tylko zeby to niebył stx
Skomentuj
-
Jesli nie masz parametrow to wrzuc do szklanki troche sypanej herbaty zalej wrzatkiem, poslodz jesli lubisz i wypij herbate. potem mozesz sobie powrozyc z fusow jaka to objetosc powinna miec obudowa. Wynik bedzie rownie dobry jak cyfra wzieta z przedzialu 10-1000. Bez parametrow to zapomnij o BR. Mozesz ewentualnie wsadzic go do budy zamknietej takiej jaka masz pod reka. Nic wiecej sie nie da zrobic bez parametrow.
Pozdro
Dexter
Skomentuj
-
No skoro to jest taka tandeta to dlaczego muj znajomy ma zabudowe w samochodzie na głośnikach tej firmy i zajmuje czołowe mniejsca na zawodach
Ale wy sie napewno znacie lepiej niz ja bo ja jestę początkujący
[ Dodano: 2005-01-15, 14:51 ]
no to mi polecie jakas konkretny głosnik 20-25cm srednicy tak do 250zł
Skomentuj
-
Maxi to morze mi ktoś powie dlaczego ten głośnik jest tak beznadziejny jest To 2 cewkowa konstrukcja jebitny magnes nio i jak takie słuchałe u kumpla w samochodzie to niezle grały naprawde.
To polecicie mi Jakieś ine głośniki tylko nie STX bo tą tandete to mniałe i napewno grało wiele gorzej niz ten co teraz mam
Pozdro
Skomentuj
Skomentuj