Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Estradowce STXa a wykop - coś nowego w temacie ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Estradowce STXa a wykop - coś nowego w temacie ?

Hej,
    już od dawna nie miałem do czynienia z estradowcami STXa, a stare, mimo że zwykle satysfakcjonowały mnie jakością i nawet zejściem,
    to z nieznanych przyczyn były pozbawione wykopu, szczególnie te większe, z 18 na czele.
    Coś się zmieniło w tym temacie ?

jedz do STXa i posluchaj estradowego suba

Skomentuj

"a jak nie wiesz, to weź się dowiedz"

A tak serio - ktoś ? Coś ?

Skomentuj

Tak serio, inni moga inaczej postrzegac dzwiek i wcale im wykopu brakowac nie bedzie. Paweł dobrze Ci radzi, tym bardziej ze daleko nie masz.

Skomentuj

Tym argumentem można zanegować sens istnienia takiego forum

Tym nie mniej nie widzę sensu takich odpowiedzi.
          Szczególnie że z tego co wiem to nie mają tam wszystkich modeli estradowych zapakowanych do obudów, gotowych do odsłuchu.
          Dlatego pytam się tych, którzy mieli z nimi ostatnio styczność.

Skomentuj

Widzisz, to nie jest forum estradowe, wiec trudno sie spodziewac wielu, rzeczowych odpowiedzi na Twoje pytania, bo chyba nie podejmiesz wyboru po ocenie jednego czy dwoch forumowiczow? Poza tym tak, na tym forum doradzamy aby posluchac na wlasne uszy czy sie cos komus podoba czy nie, jesli ma taka mozliwosc. W doborze sprzetu grajacego jest to zupelnie naturalna i pierwszoplanowa sprawa.

Skomentuj

Z natury jestem prostolinijny więc powiem wprost - wróćmy do tematu.
              W pierwszym poście proszę o opinię ludzi, którzy mają jakieś doświadczenie w tym temacie jakim jest - wykop w kontekście głośników STXa.
              Bardzo dziękuję za inne opinie, ale naprawdę, wiem gdzie ta firma się znajduje i wiem jak tam dojechać, co więcej - kilka razy tam byłem.
              Nie wiem ilu tu ludzi siedzących w estradzie, ale sądząc po liczbie użytkowników forum to może być ich więcej niż jeden czy dwóch.
              Tym nie mniej wolę jedną opinię kogoś kto ma jakieś doświadczenia, niż kilka proponujących mi odwiedziny w firmie.
              Pozdrawiam

Skomentuj

UWAGI MODERATORA

Proszę o wypowiedz tylko osoby które maja coś do powiedzenia ścisle w temacie!
                Czyli osoby ktore miały takie glosniki
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Widzisz w tym coś dziwnego?

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                    zamykam wątek, nie ma potrzeby prowadzić dwóch równoległych dyskusji w jednym temacie

Skomentuj

Czaruję...
                    X