Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Heco, warte to czegoś czy nie warte

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Heco, warte to czegoś czy nie warte

http://allegro.pl/show_item.php?item=39464363 odrazu wrzuce linka do głosika który mnieinteresuje, zmieniam alfredy na coś lepszego i zastanawiałm sięczy warto wyrzucic 70 pln za sztuke w tą firme a konkretnie w ten model, jesli ktoś miał stycznośc to bym prosił o jakieś opinie, wiem że już tutaj kiedyś była konstrukcja na tych niskotonowcach wieć myślę że ktoś mi co nieco doradzi inną opcją są 2x stx 17-8-8 sc równolegle na kolumne lub 2x arn188 , no aleo JEDEn heco na tylko ze on w obudowie BR , dodam ze litraż =18 i symulacja pikie wychodzi, interesuje mnie odczucie na realu dotycace wytrzymałości tego głosnika, efektywności i wszystkiego co warto o nim wiedziec

pozdro

wydaje mi sie ze wyjdą z tego ładne podłogówki i ze jednak te głośniczki są czegoś warte, w konstrukcjach tutaj na forum jest cos na tych glosnikach nawet, z tego co pamietam 2,5 drogi. Wiec moze ich posiadacz sie cos wypowie :)

Skomentuj

W zeszlym miesiacu w AUDIO byl test podlogowek Heco.
      Wypadaja calkiem calkiem i widzialem juz takze kilka konstrukcji homemade na nich.

Skomentuj

cena w sklepi220 a on za 70 sprzedaje :P heco to magnat tylko ze gorszy :P
        ja bym sie głweboko zastanowil :P

Skomentuj

Czaruję...
        X