Wszystkie 3 tweetery są dobre. Pytanie jak ma grać to może któryś z nich będzie temu bliższy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Al 130 na początek
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaWszystkie 3 tweetery są dobre. Pytanie jak ma grać to może któryś z nich będzie temu bliższy.
Pozdrawiam.
Skomentuj
-
Ja bym w takim razie wziął satori ale może nawet ten starszy model na ferrytowym magnesie. Gra delikatniej, nowszy dostał sporo powietrza na górze i jest bardziej zadziorny. Alternatywnie Morel ale lepiej z najwyższych modeli , bo np Elite jest kapitalny ale też ma bardzo jasna barwę. Supreme są nieco stonowane i to może bardziej pasować.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lokiec3 Zobacz postaA teraz forma......?
Wykopałem w czeluściach internetowych blok mahoniowy bardzo stary. Zrobiłby z tego dwa fronty ok 5-6 cm grube. I tak drapię się po głowie czy nie zainwestować 200 pln w ten materiał. Materiał materiałem to raz. Taki materiał daje duże możliwości co do formy. Tylko brak inspiracji. Czasami nadmiar pomysłów powoduje ból głowy :-). Jakby ktoś coś fajnego widział w temacie designu a możliwe by to było do wykonania w drewnie wdzięczny byłbym za podsunięcie pomysłu.
A i jeszcze cały czas brak wysokotonowego Morel vs Satori może ceramik Visatona?
Pozdrawiam.
Skomentuj
Skomentuj