Witajcie
Planuje nowe MTM
Obudowa ok 37-40L BR ( mam już)
W obudowę pasują idealnie głośniki o średnicy koszy 176-178 mm - idealnie wchodzi np seas
TW ma frez 104mm
Na pierwszy plan pomyślałem o :
2 x SEAS L18RNX/P + Morel MOREL CAT 308 lub 328
Druga opcja to : 2 x U18RNX/P (nie znam głośnika ale może mieć problem ze zejściem nisko) + morel
Trzecia opcja: 2 x ER18RNX + morel
Chyba że macie jakieś pomysły co tam wstawić bo waham się nad wyborem i błądzę
Ostatnio zrobiłem L18 + 27 w monitorze z dobrym skutkiem i to brzmienie mi bardzo odpowiadało stąd pomysł nad MTM też z tym głośnikiem
Wybór na TW Morela spowodowany bardzo przyjemnym graniem tego przetwornika, bardzo mi wpadł ten charakter w ucho
Lecz niestety w MTM nie bardzo się sprawdzi z uwagi na efektywność i ewentualny podział zwrotnicy.
Ma być szczegółowo delikatnie i spokojnie, zwrotnicą się nie martwimy ( we własnym zakresie)
Kolumny do wszystkiego
Pozdrawiam i czekam na jakieś sugestię
Planuje nowe MTM
Obudowa ok 37-40L BR ( mam już)
W obudowę pasują idealnie głośniki o średnicy koszy 176-178 mm - idealnie wchodzi np seas
TW ma frez 104mm
Na pierwszy plan pomyślałem o :
2 x SEAS L18RNX/P + Morel MOREL CAT 308 lub 328
Druga opcja to : 2 x U18RNX/P (nie znam głośnika ale może mieć problem ze zejściem nisko) + morel
Trzecia opcja: 2 x ER18RNX + morel
Chyba że macie jakieś pomysły co tam wstawić bo waham się nad wyborem i błądzę
Ostatnio zrobiłem L18 + 27 w monitorze z dobrym skutkiem i to brzmienie mi bardzo odpowiadało stąd pomysł nad MTM też z tym głośnikiem
Wybór na TW Morela spowodowany bardzo przyjemnym graniem tego przetwornika, bardzo mi wpadł ten charakter w ucho
Lecz niestety w MTM nie bardzo się sprawdzi z uwagi na efektywność i ewentualny podział zwrotnicy.
Ma być szczegółowo delikatnie i spokojnie, zwrotnicą się nie martwimy ( we własnym zakresie)
Kolumny do wszystkiego
Pozdrawiam i czekam na jakieś sugestię
Skomentuj