Witajcie. Mam wielki sentyment do moich Alton 110 w wersji Disco. Jestem fanem Tonsila i zregenerowałem je na profesjonalnych oryginalnych membranach zostawiając oryginalne cewki. Bardzo lubię ich dźwięk ale ostatnio bardzo długo słuchałem Altus 300 i dźwięk gdwt bardziej podoba mi się niż z Altonów. Mógłbym sprzedać Altony i kupić Altusy ale mam do nich wielki sentyment, bo to mój dorobek od najmłodszych lat. Więc do rzeczy:
Zamierzam kupić nowe wysokotonowe z gwarancją głośniki ze strony skleptonsil.pl
Czy kupić te same głośniki gdwt 9/70 czy kupić wysokotonowe z Altus 300 gdwt 9/100? Jeżeli lepiej zainwestować w gdwt 9/100 to zrotnicę przerobić po swojemu czy po prostu przekopiować tor wysokotonowy ze zwrotnicy Altus ?
Nie chce pakować w kolumny Tonsila inne firmy ponieważ chciałbym zachować tą markę :)
Zamierzam kupić nowe wysokotonowe z gwarancją głośniki ze strony skleptonsil.pl
Czy kupić te same głośniki gdwt 9/70 czy kupić wysokotonowe z Altus 300 gdwt 9/100? Jeżeli lepiej zainwestować w gdwt 9/100 to zrotnicę przerobić po swojemu czy po prostu przekopiować tor wysokotonowy ze zwrotnicy Altus ?
Nie chce pakować w kolumny Tonsila inne firmy ponieważ chciałbym zachować tą markę :)
Skomentuj