Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Małe kolumienki nascienne

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

czy taka zwrotnica jest poprawna?

Skomentuj

Możesz wrzucić pomiar w przeciwfazie?

Skomentuj

To jest najbardziej liniowa charakterystyka jaką udało mi się uzyskać. Przyznam szczerze ze jak przesuwam podział w gorę to dzwięk nabiera życia I jest bardziej szczegółowy tylko wtedy te górki na charakterystyce.

Skomentuj

Zamieszczone przez zbyszekh Zobacz posta
          Przyznam szczerze ze jak przesuwam podział w gorę to dzwięk nabiera życia I jest bardziej szczegółowy
          Bo Ci dzwoni rezonans od midwoofera. Pojawiają się dźwięki, których nigdy nie słyszałeś i wydaje się to być fajne :) Ale czy to prawidłowe i czy rzeczywiście te dźwięki są w odsłuchiwanym materiale to już inna sprawa :)
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

przyniosłem ushery z s
            alonu I zrobiłem kilka bezposrednich porównań . Celestiony sa mega głośne znacznie głośniejsze niż ushery niemowiąc już o hi-vi ,basu nieporównuje bo I tak ma być sub ,ale te małe pierdułki mają niezłego kicka, najlepsza z celestionów jest srednica na początku myślalem, ze nawet lepsza niż z usherów, ciepla wyrazna I przyjemna w odsłuchu ,ale ushery grają bardziej zróżnicowanie no I ten sopran z usherów... do szcześcia brakuje mi takiego właśnie sopranu, pokombinuje jeszcze troche z zwrotnicą, ale myśle że bedę musiał poszukać lepszej kopułki.

Skomentuj

Czaruję...
            X