Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MAGNAT POWERBULL 250

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

MAGNAT POWERBULL 250

MAGNAT POWERBULL 250

co sądzicie o tym głośniczku?

http://allegro.pl/show_item.php?item=40346362

i jeszcze jedno.. jesli ktoś ma moze go zamontowanego to prosze o podpowiedz gdzie moge znależć do niego parametry lub w jakiej konfiguracji jest zainstalowany.

z góry dzięki.
    ...

[ Dodano: 2005-02-02, 21:53 ]
    troszke mi na opiniach zależy więc prosze o rychłą odpowiedz!

..

Skomentuj

nie ma to jak odpowiedz na temat

Skomentuj

uważam że to też chińszczyzna...nie kupiłbym.

Skomentuj

nie lubie magnata ja bym go nie kupił nawet za połowe tej ceny

Skomentuj

SW a heco lubisz?
            w celu redukcji kosztów wszyscy robia w chinach (w polsce) w tych samy fabrykach, takkie sa prawa rynku i ich nie zmienisz :P
            kopulka chcesz kupic na 100% czy tylko sie kupisz

Skomentuj

Jeślo chodzi o magnata to już nie ten magnat.Nie kupił bym choćby z tego powodu że zjeżdża z tej samej lini produkcyjnej co alphard...
              PZDR

Skomentuj

Robiłem kolesiowi Powerbull'a tylko że 300 do Tico. Kiepskie głośniki. Już wolałbym XTC - droższe ale konkretniejsze(jeśli to ma być do auta). Jak do domu to są lepsze pozycje.

Skomentuj

Ciekawe czy parametry tego alpharda i magnata sa też takie same.

Skomentuj

do auta na pewno do autak kopułka chce...
                    kurde.. no co ja mam doradzic.. 5lat temu był dobry...
                    bardzo estem ciekawy jakie propozycje do samochodowego subwoofera maja koledzy z tego forum...

tylko konkretnie chciałbym wiedzieć na co stawiacie? firma/model/moc i jesli uzywacie takowych to w jakich konfiguracjach pracuja i czym to napedzacie..

pzdr

[ Dodano: 2005-02-04, 22:32 ]
                    ale tylko dodam ze jak widze ze mówiciew ze to te same głośniki to mi sie śmiać chce.. moze i z tej samech chińskiej taśmy jada ale identyczne to one nie sa ani pod wzgledem parametrów ani pod wzgledem grania ani nawet wymiarów które linijka mozecie sobie mierzyć a nie specjalnym sprzętem...

Skomentuj

Hertze są ok ja proponuje ES 250 drozszy ale przynajmniej mozna z niego zrobić coś więcej niz popielniczke :)

Skomentuj

hetrz zgoda. cos jeszcze wasza brac forumowa uwaza za dobre do samochodu?

Skomentuj

Mam magnata XTC 1000 w 20 l skrzynce br. Super brzmienie. Wart swojej ceny. Tylko wymaga mocnego wzmacniacza okło 200 W.

Skomentuj

jak bym miał kase to kupiłbym se do atka jakiegoś Hertza ES 250 lub 300, Peerlessa XLS car, JL Audio, Rockford Fosgate, Focal ale wiekszośc z nich jest chorendalnie droga .. ale pomażyc mozna

Skomentuj

Czaruję...
                            X