Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem:/ co zrobić ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Problem:/ co zrobić ??

czesć, pisze do was bo wiąze sie z takim problem... otóż jestem w posiadaniu dwóch głośników ALPHARD LW80 C41 180 wat i chce je założyć do samochodu ( fiat punto wieć bagażnik nie duzy ) i mam taki problem że nie wiem czy lepiej bedzie je zainstalować na pólce czy zrobić do nich skrzynie basową ??? w obu przypadkach nie ma naj mniejszego problemu o wykonanie tylko nie wiem poprostu które rozwiazanie bedzie najlepsze aby uzyskać jak najlepszy efekt . Ahaa wzmaka w aucie już jest;0 Jeśli chodzi o nagłosnienie jestem początujący i nie znam sie na tym za bardzo... Domyślalam się ze nie stanowi to dla wasz problemu wieć czy moglibyscie podać projekt takiej skrzyni ???

O to parametry głosnika ( takie znalazłem w necie ) :
    fs=35Hz
    Qts=0,44
    Qms=2,83
    Qes=0,52
    Vas=23 l

Z góry dziękuje za odpowiedź Ahaaa czy moze nikt nie chciał by tych głośników o de mnie odkupić ?? sa nowe na gwarancji nie uzywane i tanio sprzedam, moge je wystawić na allegro. pozdrawiam

hmm tu raczej nikt alpharda od ciebie nie kupi :P
    co do aplikacji to daje je do zamkniętej 20L w isobaric. (normalnie odesłał bym cie do symulatora ale tu parametry są z kosmosu więc i obudowa kosmiczna wyjdzie :) )

Skomentuj

Czaruję...
    X