Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tannoy632

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tannoy632

Witam
    Proszę o porade w sprawie glośnikow z kolumny Tannoy 632 plus. Mam takowe na skladzie ale nie używam , zastanawiam sie czy można by te głosniki i zwrotnice wykorzystac do zbudowania nowych kolumn troszke większych niż Tannoy 632 plus ,te tanoje mają kubature 10.9L , czy warto sobie w ogula tym glowe zawracac , dodatkowy problem to nie działajacy jeden tweeter jaka moze byc tego przyczyna ?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Zamieszczone przez amati74 Zobacz posta
    czy można by te głosniki i zwrotnice wykorzystac do zbudowania nowych kolumn troszke większych
    Obudowę większą? Słabo, chyba że zniszczona jest to można próbować zrobić większą o 1-2l.

Zamieszczone przez amati74 Zobacz posta
    dodatkowy problem to nie działajacy jeden tweeter jaka moze byc tego przyczyna ?
    Podpinałeś inny działający głośnik pod kabel od tweetera?

Skomentuj

Myslalem o czyms wiekszym, w takim razie sobie daruje moze je troszke odswierze i zostawie bo ladnie graja .

Last edited by amati74; 27.09.2016, 21:45.

Skomentuj

Nie, ale podłacze, chyba mialem pomrocznosc ze o tym nie pomyslalem ;-)

Last edited by amati74; 27.09.2016, 21:44.

Skomentuj

A wuecie moze jaki jest powod ze po odkreęceniu wkretow mocujących glosnik srenio-nisko tonowy nie moge go wyjąc z obudowy jak by byl przyspawany .Tweetery wychodza bez problemu, te kolumny maja plastikową podstawe na ktorej stoja czy ta pidstawa w jakis sposob jest demontowalna zeby sie dostac do srodka kolumn , nie chcial bym robic czegos na sile zeby nie popsuc

Skomentuj

Czaruję...
          X