Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SUBWOOFER

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

SUBWOOFER

Mam pytanko co sądzicie o tych subwooferch ??

http://allegro.pl/show_item.php?item=41231814
    http://allegro.pl/show_item.php?item=40566284

Opłaca sie kupic ??
    zgóry dziekuje za odpowiedź

Pierwszy warto kupic chyba tylko dla tego wymyślnego girlla na głośnik. W tuby bym nie inwestował bo IMHO sprasowany karton zapewnia za mała sztywnośc obudowy. Tak na powaznie dałeś linki do zupełnie nieciekawych jak dla mnie konstrukcji. Ani słowa o zastosowanych przetwornikach. Wymiarach obudów itd... kupujesz to co widzisz nic więcej sie nie dowiesz. Jak na sprzęt audio(o ile tak można to nazwać) to sam widok to zlekka zamało :] W tej cenie zmieścisz się z CW1002 z obudową z płyt wiórowych. Gwarantuje Ci, że zagra on lepiej niż oba te woofery razem wzięte.

Skomentuj

Za 199zl to raczej nie mozliwe zeby zrobic dobry subwofer i to z glosnikiem 12calowym o tak duzej mocy. Albo ten glosnik to jakas lipa albo pomylka w cenie.
      Ta tuba aktywna to po prostu chinski wynalazek watpie zeby glosnik mial 225W a nawet jak ma to wzmacniacz ma nie wiecej niz 50W. Zreszta bezpiecznik tylko 10A nie pozwoli na wieksza moc niz 100W.
      Jesli nie jestes znawca glosnikow i nie za bardzo potrafisz samemu zlozyc subwofer to kup tego za 199zl. To na prawde tanio jak za takie cudo.

Skomentuj

NO obudowa jak za tą cene jest wykonana ponad przeciętnie. Przynajmniej na fotkach tak to wygląda. ...No i te zawieszenie z dętki :]

Skomentuj

zrub se subika na stx 27 albo szajssie alpharda

[ Dodano: 2005-02-03, 17:37 ]
          a co do tego soling widziałem go niedawno w sklepie ale mu sie nie przygladalem , jest to chinszcxzyzna, aczkolwiek w rzeczywistosci obudowa jest bardziej matowa

Skomentuj

grill faktycznie bardzo ladny :)
            i to chyba wszystkie pozytywy na ten temat.

Skomentuj

Czaruję...
            X