Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki subwoofer wybrać

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

oba posty wyżej dają dobre rozwiązanie, więc sobie wybierz które bardziej ci odpowiada

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      lub kup STXa - przynajmniej naprawia glosnik jak padnie

a wlasnie - co z obecnym subem? tylko glosnik padl? moze warto taniej wymienic glosnik?
      Zawieszenie w głośniki padło, a chciałem żeby to trochę lepiej grało, a o jakim konkretnie stxie mówicie?

Skomentuj

Czyli najlepszym wyborem byłby stx? (już wiem o jakie chodzi)

Skomentuj

jamo 210 to nawet nie "buczadlo" tylko "buczadelko Pasmo przenoszenia od 40Hz .... to chyba jakis zart :) a nie sub ..... jak widze ten glosnik u Mariana, (ktorego znam) , to jakbys malucha z porsche chcial porownac ......

Skomentuj

Mariana sub zrobi taką zadymę w twoich 16m2 że uśmiech nie zejdzie Ci z twarzy.
            A za tą kasę co Marian chcę oddać to jak za darmo sam głośnik kosztuje ponad 800ziko więc o czym mówimy.
            Jamo to jakich śmieć xls siedzi w subach w których ceny zaczynają się od 4kzł.

Skomentuj

Nie wątpie w to, ale nie potrzebuje takiego sprzętu nawet za bardzo nie mam warunków na takiego suba, jeżeli mieli byście wybierać z tych trzech typów: jamo, stx, czy vk?

Skomentuj

Zamieszczone przez zibii Zobacz posta
                Mariana sub zrobi taką zadymę w twoich 16m2 że uśmiech nie zejdzie Ci z twarzy.
                Za późno, mój znajomy bierze :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dwolski12 Zobacz posta
                  Zawieszenie w głośniki padło
                  no to napraw i wciaz masz sprawny subwoofer!
                  a w tym czasie mozesz zbierac kase na lepszy

jeżeli mieli byście wybierać z tych trzech typów: jamo, stx, czy vk?
                  dokladnie tych VK juz chyba nie kupisz. o ile dobrze kojarze to juz sie skonczyly

kup jedno i drugie. potestuj pare dni u siebie i odeslij jeden. masz do tego prawo, a wiele sklepow nawet tak zaleca zrobic

Skomentuj

I kòleczko zamkniete, zrob cos dla Siebie odloz gotowke, i kup od manka ten subwoofer ( nie znam MARIANA osobiscie) ale jak bym mial pieniadze to bym kupil bez wachania

Skomentuj

Ten sub jest już sprzedany.

Skomentuj

na olx jest sub na mivocu i mocniejszym wzmacniaczu. 550zl

Skomentuj

Myślicie że ten sub by grał lepiej? Ciekawe ile on już ma, na tyle sky jest pęknięty w dwóch miejscach

Skomentuj

ktory od czego?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              na olx jest sub na mivocu i mocniejszym wzmacniaczu. 550zl
                              Czy ten będzie lepszy od VK7830 i STX S-250 n, te dwa były by nowe

Skomentuj

Paweł, a możesz wkleić linka z tym subem?

Skomentuj

https://www.olx.pl/i2/oferty/q-Subwoofer-mivoc/

Skomentuj

https://www.olx.pl/oferta/mivoc-xaw-...tml#c91edbbee1

z tego co pamietam to od kogos z forum

bardzo dobry glosnik

ale dopiero teraz zauwazylem ze zmienil wzmacniacz na slabszy :(

Czy ten będzie lepszy od VK7830 i STX S-250 n, te dwa były by nowe
                                    jakosciowo i z zejsciem nieporownywalnie lepszy :p
                                    ale nie wiem jak zagra z tym panelem

Skomentuj

Martwi mnie też , że nie wiadomo ile to już gra i też trochę mi się wygląd nie podoba. Chyba wezmę tego stxa

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                        W tej cenie to tam nic fajnego nie siedzi.
                                        Miałem na chwilę Jamo 410, no i to było bardziej buczypudło niż sub.
                                        Tutaj zdjęcie co w nim siedziało:

Ten 210 jest mniejszy, słabszy... nie wiem, ale fajerwerków bym się nie spodziewał.

A tutaj zdjęcie co sziedzi w moim subie:

Ile takie cudo kosztuje?
                                        Do do Yamahy rxv773 z stx electrino150 będzie pasował?

Skomentuj

Zamieszczone przez cronos20 Zobacz posta
                                          Ile takie cudo kosztuje?
                                          Jeśli użyć nowych części, to:

-głośnik około 800zł
                                          -wzmacniacz 500zł
                                          -obudowa 200zł (w zalezności jakie wykończenie)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X