Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

szukam w miare dobrego głośnika estradowego...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

szukam w miare dobrego głośnika estradowego...

Witam. Ostatnio stanąłem przed zadnaniem zrobienia kolumny odsłuchowej dla wokalisty zespołu rockowego. Zdecydowałem sie na końcówke TDA7294, do tego regulacja barwy i preamp mikrofonowy. Zdecydowałem się również że będzie to konstrukcja dwó-drożna. O ile wusokotonowiec niejest problemem o tymle midibas jest. SZukam głośnika w miare wytrzymałego mocowo, głośnego i za niewygórowaną cene. Cały odsłuch z elektroniką ma się zamknąć w 500 zł. Polećcie coś :) pozdrawiam

http://www.magnet.com.ua/
    mają świetne głośniki w dobrych cenach. pytanie jak je ściągnąć... sam nad tym myśle moze jak by się jeszcze kilka osób zebrało to dało by się to ściągnąć do naszego pięknego nadwiślańskiego kraju...
    ps jak by co juz wydębiłem od nich parametry TiS

Skomentuj

...no toście się chłopcy rozpisali...
      Nikt mi nawet nie poleci jakiegoś jakże ostatnio modnego na tym forum STXa ??
      Załamujecie mnie :P

[ Dodano: 2005-02-06, 19:03 ]
      ...no toście się chłopcy rozpisali...
      Nikt mi nawet nie poleci jakiegoś jakże ostatnio modnego na tym forum STXa ??
      Załamujecie mnie :P
      Przecież kolumna estradowa to duża moc i w ogóle ...głośno gra ...przecież to Wasze klimaty ....
      Na pewno znacie coś co jest mocne, ma wykop, powyżej 20 cm i jest tanie ...jestem tego na 100% pewien, więc czekam i pozdrawiam :)

Skomentuj

sound wave przeslij dla kolesia swoj zestawik, niech już przestanie narzekac

Skomentuj

zrobisz coś takiego i po sprawie :P
          Załączone pliki

Skomentuj

http://www.monacor.pl/reviews.phtml

Skomentuj

Sound Wave...no super, extra hiper...ale jakie tam masz głośniki ?? Przecież wiem jak się kolumny robi.....

A co do tego że "marudze" :P Poprostu zdziwiło mnie że na tym forum, gdzie jest tylu ludzi którzy cenią tylko moc a gnoją ludzi lubiących dobre brzmienie, i Ci właśnie ludzi nie potrafiąmi polecić setradowego głośnika która da kopa...

Pozdrawiam i Sound...napisz jaki to STX, bo ze zdięca podejżewam że to STX. Z góry dzięki

Skomentuj

Co jak co ale nie zgodzę się, że są tu same osoby lubiące moc a nie przykładających uwagi na brzmienie

po ilości twoich postów widać, że nie jestes od dzisiaj, więc nie wiem skąd takie wnioski wyciągasz

to byla taka mała dygresja

a te głośniczki to jak słusznie zauważyłeś to napewno stx ale niestety nie powiem jaki model konkretnie ale napewno tworzą wspanialy zestaw estradowy

a co do tego marudzenia to tak sobie napisałem, więc nie przejmuj się :P

Skomentuj

To sa 32-150-? SC ze starej seri bylo o nich na forum troche

Skomentuj

Richadr Small ...naucz się czytać i pokaż mi gdzie napisałem że na tym forum są "sami" ludzie stawiający na piedestale moc ....

P.S Sory za orta na początku postu :P errata--->dwu-drożnej

]:->

Skomentuj

w tej cenie właściwie mozesz kupić alpha eminence albo 30/200 STX'a problem w tym że alpha niema basu a STX niema średnich :P musisz się na coś zdecydować :)

Skomentuj

daj linka do tej alphy eminence, bo to ma byc odsłuch wokalu więc bas jako tako sam w sobie nie będzie potrzebny

Skomentuj

sorka ze sie wtrace do tematu ale.. SW: nie mialbys moze jeszcze zalatwic tych gdn 32 z starej serii ?:)

Skomentuj

Czaruję...
                          X