Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupno nowych kolumn.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kupno nowych kolumn.

Witam, poszukuję kolumn do pokoju 8m2 (wiem nie duży) w budżecie do 1500zł. Wzmacniacz jaki posiadam to Sony TA-F570ES + karta dźwiękowa Asus Xonar Phoebus Solo + przewody głośnikowe klotz ly225 i sygnałowe prolink futura. Muzyki jakiej słucham to klubowe,rap czasem jakiś inny spokojny gatunek. Budżet nie za wielki ale moje dotychczasowe Mb Quart 390 są za duże w moim pokoju. Myślałem o Stx Electrino 150, Stx Mx140 (tu bym mógł naderwać budżet ale to już naprawdę max), patrzyłem również jakieś Pylony. Nie jestem jakimś audiofilem ale też nie wymagam żeby mi ściany przestawiało Chciałbym żeby to w miarę zagrało. Da radę coś znaleźć w miarę do mojego pokoju?
    Pozdrawiam.

Zamieszczone przez Veers Zobacz posta
    Myślałem o Stx Electrino 150, Stx Mx140
    z tych 2 bralbym electrino. duzo lepszy stosunek cena/jakosc
    pylony dopiero od tych na visatonach (chociaz ich wlasnego tworu jeszcze nie sluchalem)

Skomentuj

Bardzo mi się podobają ale nie mam pojęcia czy się sprawdzą w moim pokoju z taką muzyką. Mogą być inne też marki nie ograniczam się tylko do stx. Myślałem też bardzo o monitorkach bo będzie łatwiej mi je rozstawić ale coś na wielkość electrino 150 też chyba bym dał rade ustawić w miarę sensownie. Dobrze byłoby gdyby trochę bas się też poprawił bo na obecnych kolumnach wszystko skacze wokół a basu praktycznie nic.

Skomentuj

ja miałem u siebie w pokoju to samo na altonach, co z tego, że z drugiej strony mieszkania szyby w oknach się telepią skoro basu nie słychać... kwestia ustawienia.

Skomentuj

..i wielkości/geometrii pomieszczenia
          https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-passat-b5-1-6-kombi-1999-nie-dla-januszy-CID5-IDtJbaJ.html

Skomentuj

Czaruję...
          X