Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

seas idunn 27tbcd/gb-dxt i u18rnx/p czy warto lub coś zbliżonego

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

seas idunn 27tbcd/gb-dxt i u18rnx/p czy warto lub coś zbliżonego

Witam chcę wykonać kolumny podstawkowe lub podłogowe dwudrożne.
    Założenia: skrzynka max 25 litrów, bas reflex z przodu, koszt przetworników ze zwrotnicą max 2 tysiące.
    Po wykonanym przeze mnie zestawie na fountekach przyszła pora na kolejne kolumny.
    Interesuje mnie gotowy już, poprawiony i osłuchany projekt - gdzie nie trzeba już nic poprawiać.
    Znalazłem Seas Hurricane ale skrzynka 40 litrów-taka kobyła. Czy ktoś osłuchiwał Seas Idunn?
    Przemo

Czy ktoś osłuchiwał Seas Idunn? - spokojne detaliczne mięsiste granie. Bez nawału dynamiki czy ostrości.
    Last edited by Zap Projekt; 29.03.2017, 19:03.

Skomentuj

Zamieszczone przez Branża Zobacz posta
      Czy ktoś osłuchiwał Seas Idunn? - spokojne detaliczne mięsiste granie. Bez nawału dynamiki czy ostrości.
      no i pod tą opinią mogę się podpisać, mam podobne spostrzeżenia, mimo iż nie lubię tego głośnika wysokotonowego.

Skomentuj

Dziękuję za porady,Warto czy nie warto na tych głośnikach?
        Może inne przetworniki ale skąd sprawdzony i odsłuchany projekt?
        Interesuje mnie :bardzo szybkie głośniki,krótki ale zdecydowany bas,odseparowane instrumenty,wysokie tony mogą grać troszkę efekciarsko.

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo_ Zobacz posta
          Interesuje mnie :bardzo szybkie głośniki,krótki ale zdecydowany bas
          To w idunn raczej taki nie będzie. Troche za duza pojemność w tym monitorze.

Skomentuj

Jeżeli ktoś słuchał kolumn diy o nadzwyczajnych walorach akustycznych ,wyraźnie przewyższających inne znane mu konstrukcje to proszę
            o informację gdzie można zdobyć kompletny projekt(już osłuchany poprawiony gdzie nic więcej nie da się zrobić)-(założenia: krótkie wybrzmiewanie ,wysokie tony aksamitne nie męczące bas krótki-po prostu takie granie jak na drogich słuchawkach.

Skomentuj

Czaruję...
            X